metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Wywodnik ~Wywodnik (Gość)16.04.2012 14:42

powinien zostać oskarżony za popełnienie przestępstwa + wydalenie ze służby a nie tylko ta ostatnia opcja :)

00

ropucha ~ropucha (Gość)16.04.2012 14:51

.....Policjant miał dość dużą ilość alkoholu we krwi. Będziemy badać, czy kierowca spożył alkohol przed kolizją, czy już po niej......jezeli wykryli alkohol to chyba po kolizji a nie przed nia,to chyba logiczne.....he

00

lust ~lust (Gość)16.04.2012 14:52

Cytuję:
Będziemy badać, czy kierowca spożył alkohol przed kolizją, czy już po niej

...? nie rozumiem tego stwierdzenia...

00

lukch ~lukch (Gość)16.04.2012 15:00

Cytuję:
W zależności, jak sprawa potoczy się w prokuraturze, nasze działania będą prowadzone w kierunku wydalenia policjanta z ośmioletnim stażem ze służby.

Prowadził. Kolizja. Promile. Musicie się kompromitować czekaniem na prokuraturę?

Cytuję:
Obecnie wyjaśniane są dokładne okoliczności tej sprawy. - Policjant miał dość dużą ilość alkoholu we krwi. Będziemy badać, czy kierowca spożył alkohol przed kolizją, czy już po niej. Nie wyprzedzajmy faktów.

Prawo dla wybranych? Uczcie cwaniactwa, tak uczcie. Oczywiście, że napił się w wyniku stresu już po kolizji, jakże by inaczej. Debili z ludzi robicie!

Cytuję:
Jeżeli udowodnimy mu, że wsiadł za kierownicę pod wpływem alkoholu, poniesie konsekwencje.

Jasne, oczywiście, idźcie też do lasu udowadniać Jeleniom, że rogate. Zróbcie przy tym co najmniej 100 ekspertyz i przesłuchajcie 150 świadków. Jestem w 100% pewien, że gdybym ja miał taką sytuację to na pewno czekalibyście na wynik prac prokuratury, z pewnością założylibyście, że napiłem się "po kolizji" i próbowalibyście setką ekspertyz udowadniać mi, że jednak napiłem się przed kolizją. Kpina!

Komentarz był edytowany przez autora: 16.04.2012 15:03

00

lukch ~lukch (Gość)16.04.2012 15:05

Cytuję:
Natomiast, za to że był pijany na służbie – poniesie konsekwencje nie wykluczając kwestii dodatkowej związanej z faktem popełnienia przestępstwa - dodaje szef piotrkowskiej policji.

Ostatnie zdanie powinno być pierwszym, a nie po wiązance domniemanych okoliczności łagodzących.

00

rozsądek ~rozsądek (Gość)16.04.2012 15:52

ciekawe czy koledzy podali mu szluga jak potrzebowal.... :D

00

tomek666 ~tomek666 (Gość)16.04.2012 16:26

Policjant nie wielbłąd napić się musi, ale nie powinien kierować samochodem. Szczęście, że nikogo nie zabił.

00

p-ków tryb. ~p-ków tryb. (Gość)16.04.2012 16:38

żyjemy w cywilizowanym państwie prawa /przynajmniej tak mi się wydaje/...a więc nawet w sytuacji jednoznacznej nie można przesądzać publicznie o winie - /o tym mówi podstawowa zasada polskiego prawa a więc zasada domniemania niewinności/.....i mógłbym tak jeszcze dalej.....ale być może "lukch" .........wie lepiej:)

00

pytek ~pytek (Gość)16.04.2012 16:57

Ciekawe czy będąc w pracy na służbie sam spożywał alkohol, czy miał może jakieś towarzystwo:)

00

fest festranga16.04.2012 17:27

Powinni ukarac jak zwykłego szaraka.Na dzień dobry 48 na dołku w samej bieliżnie i wyzywac od zabójców,potem wypier-lic z firmy,sad ma doje-ac 2-lata w zawiasach i zabrac prawko przynajmniej na 3 lata,ale znając rzeczywistośc to nie będzie się to tak odbywac jak w przypadku zwykłego zjadacza chleba.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat