A szkoda. Przecież powinien świecić przykładem...
Istnieje różnica między domniemaniem niewinności a ochroną kolegi po fachu. Sam komentarz do sprawy utwierdza ogół w przekonaniu, że istnieją podwójne standardy. Stosując podane w artykule "wykręty" do realiów: jeśli mnie złapią na przekroczeniu prędkości to powinni przed nałożeniem mandatu zlecić ekspertyzę czy aby na 100% prędkościomierz w moim samochodzie pokazywał dobre wartości, później zlecić ekspertyzę czy ich "suszarka" na 100% dobrze mierzy (na co najmniej 100 obiektach), na samym końcu zbadać poczytalność osoby trzymającej "suszarkę" i sprawdzić czy prowadziłem ja a nie mój sobowtór, których oczywiście jest w Polsce pełno. Reasumując: przeczytaj jeszcze raz tekst powyżej się zastanów jak wyglądałby komentarz policji gdyby to Kowalski był na bani po wypadku. Kpina!
a czemu nie jest podane imie policjanta,chociarz z literą pierwsza nazwiska? Przewaznie tak robicie,a policjantowi nie?
temu nie poszło..ale i ile jest policjantów którym się "udało"nie oszukujmy się.oni mogą my nie.
ciekawe dlaczego nie napisza jaka mial dokladnie ilosc tego alkoholu we krwi??
Fest jesteś znawcą tematu. Ale na dołku nie byłeś bo byś takich głupot nie pisał. To ci napisze. Możesz siedzieć w tym w czym zostałeś zatrzymany tylko troki, sznurki, pasek ci zabiorą. A tak na marginesie to jak za dużo się wypije to każdemu może korba odwalić. takie to chore życie w tym chorym kraju. nie bronie funkcjusza ale pastwić się nad gościem to bez sensu. ulży wam jak go ukamienujecie.
Wybrańcy narodu na Wiejskiej chlają w pracy,jeżdzą po pijaku i jakoś wam to nie przeszkadza.
Bo na końcu okaże się, że błąd miernika i wszystko ok. :-/. Kpina!
Tutaj nie chodzi o to aby ludzkie standardy do świńskich zaniżać tylko odwrotnie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!