Byłem tam od rana. Służby mundurowe jak zawsze się nie popisały-brak organizacji, zaangażowania, ręce w kieszeniach i bezradność. Tak wyglada niestety rzeczywistość i funkcjonowanie Naszych niby mundurowych. Pomogę w wyciągnięciu konsekwencji dla osób, które na to zasłużyły.
kto w taką mgłę jaka była w piątek decyduje się na wędkowanie po zalewie?Ludzie!i nie mówcie że nie mam racji, straszna tragedia !!!
To jest cała nasza policja dać im więcej kasy panie Chojniak do roboty tyle miało być patroli a nie nieroboli
Jesli nie klusownictwo to w jakim celu poplyneli lodka przed samym wyjazdem do domu ?polowic z 5min?ludzie ogarnijcie sie,szkoda wielka ,ale niestety taka jest prawda ,nikt im nie moglby pomoc bo tak wczesnie nie bylo wedkarzy w tym miejscu ,a takie rzeczy robi sie gdy nikt nie widzi ,lowie tam ,bylem podczas akcji
Bylem na miejscu ,niestety taka jest prawda ,zagineli w sobote nad ranem,byli juz gotowi do wyjazdu do domu,oststnie co im zostalo to sciagnac sieci ,sieci owinely sie wokol silnika elektrycznego lodzi .
Gościu obiniasz ratowników że pływają starymi łodziami?a co to ich wybór że takie mają ?państwo daje takie jakie są co drony mają sobie sami kupić ?jesteś oderwany od rzeczywistości
Chłopie o czym ty piszesz że kamera nie działa brak paliwa drony człowieku zastanów się co piszesz i uderz się w pierś napęwno byłeś jednym z gapiów po to że by tylko zobaczyć ciało takich tam nie brakowalo
Znam go 23 lata, niesamowita osoba. To co zobaczyłem na miejscu to jakaś kompletna parodia. Ratownicy zupełnie bez organizacji, pływający na starym sprzęcie, brakowało paliwa, krutkofalowki uszkodzone, kamera popsuta, brak dronna do poszukiwań itp...
W takim miejscu to nie jest pierwsze tego typu zdarzenie a mundurowi są bezradni i nieprzygotowani. Proponuje poświecić się bardziej wykonywanej pracy i zadbać o sprzęt do poszukiwań zaginionych.
szkoda znałam jednego z tych wędkarzy. Bardzo uczuciowy człowiek. szkoda wielka szkoda . Widocznie tak musiało być. Jestem sercem z rodziną.
Pod wodą nie jest tak łatwo też wyciągnąć a trzeba też zadbać o bezpieczeństwo ratownika w wodzie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!