Niestety ale jeden z tych panów miał sprawę w sądzie o kłusownictwo współczuję rodzinie
O tym fakcie dowiedziałem się dziś natomiast w sobotę od rana trolingowalem przeplywajac z płyt w rejon przepompowni. Po drodze na echosondzie zobaczyłem dziwny zapis tj. tak jak by płynoł sum olbrzym. Ten fakt sfotografowalem wraz z poz. GPS. Dziś gdy się dowiedziałem o tym nieszczęściu skojazylem, że owo zdjęcie najprawdopodobniej przedstawia łódkę do góry dnem. To było w rejonie Karolinowa na głębokości 7,80 m. poz. 205°R. Zdjęcie zrobiłem co widać w jego właściwościach o godz 10:21. Gdybym wiedział to dał bym strażakom i policji znać, którzy niebawem mieli się pojawic. Zaznaczyć należy, że to szmat wody i pretensje do służb nie są tu na miejscu.
Jak czytam niektóre komentarze to aż się scyzoryk w kieszeni otwiera . Znałam osobiście jednego z wędkarzy. I to nie żaden kłusownik! Wędkowanie to była jego pasja to był wielki człowiek o wielkim sercu . Świec Panie nad jego duszą [*]
Ktoś pisał o zaplątaniu w sieci. Czy na pewno to wędkarze, czy może kłusownicy? To nie umniejsza tragedii i mojego współczucia dla rodzin.
Do Wiki.Skąd masz takie informacje nie prawdziwe,byłem na miejscu i nikt tam nie kłusował.Pierwsze ciało było zaplątane w sieci które ktoś zastawił ale drugie nie i łódź nie zaplątała się w sieci tak jak piszesz.To był wypadek.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!