Przecież ja nie o Oplu piszę tylko o prędkości zapewne większej niż dozwolona w tym miejscu aut Skoda i VW.
Nieprawda. Przekroczenie dozwolonej prędkości, czyli była współwinna.
na drodze gdzie masz dwa pasy ruchu w jednym kierunku oddzielone pasem zieleni poza terenem zabudowanym, można jechać 100km/h weź zajrzyj do przepisów.
gościu nie wiesz w ogóle o czym piszesz,aby tylko pisać!
Po pierwsze jest to droga po dwa pasy ruchu w jednym kierunku,oddzielona pasem zieleni od przeciwnego kierunku i jest tam dozwolone 100km/h!
Po drugie chyba tamtedy nie jechałeś wcale,albo nie wiesz gdzie to jest,w miejscu gdzie doszło do wypadku nie ma ograniczenia predkości do 70km/h!
Po trzecie tak jak napisał kolega poniżej "grzał czy nie grzał to mało istotne,był na pierwszeństwie i wszystko w temacie,jak masz pisać głupoty to idź na spacer."-to jest główna prawda,jak nie znasz zasad ruchu drogowego druga mniejsza prawda a poza tym nie używaj wyzwisk pod adresem drugiej osoby,bo art. 216§ 1, może zostać zastosowany na tobie.
ja powiem tak ewidentnie wina opla bo wyjeżdżał z drogi gdzie nie powinien a poza tym powiń tą stacie zlikwidować bo kierowców rozprasza
Majówka się zaczyna ... masakra !!! Dziś jechałem do Sieradza - zero policji, wyprzedzanie na trzeciego a miały być wzmożone kontrole.
i co panowie i panie policjanci kolejny raz udowodniła sie teza ze bez pasów zapietych jest też bezpiecznie wiec przestancie dawac mandaty za taką głupote bo to jest inwidualna sprawa każdego człowieka czy chce miec zapiete pasy czy nie... i nikt mi nie przetłumaczy bo nigdy nie bede ich zapinał ...
No przecież nie będą stać co 1km :)))
Przestań pisać te brednie. Udowodniła się teza, że bezpieczniej jest w zapiętych pasach bezpieczeństwa. Przypadek, kiedy niezapięte pasy ratują życie lub zdrowie to może 1 na 100 albo mniej. W zdecydowanej większości wypadków niezapięcie pasów jest przyczyną śmierci lub ciężkich obrażeń delikwenta lub, co gorsza, innego pasażera pojazdu, uderzonego przez nieprzypiętą pasami osobę.
drodzy internauci nie ważne jest czyja wina!!i ilu policjantów policjantek bedzie na drodze ważne jest to czy my sami potrafimy i przestrzegamy zasad ruchu drogowego i czy mamy na tyle wyobrazje aby przewidywac takie sytuacje!!!bynajmniej tyle szczescia że chłopiec przeżył choć bedzie mu naprawde cieżko po takiej stracie!! współczuje mu z całego serca!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!