Ależ brednia mówisz!!!!
Podobnie jak ja gdy mówię że dzięki papierosom chodzę a nie jeżdżę na wózku (kręgosłup maiłem w fatalnym stanie)
Miesięcznie robię ponad 15 tysięcy kilometrów i nie ruszę samochodem dopóki nie zapnę pasów ba nie pojedziesz ze mną bez zapiętych pasów.
http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Z jakiej S8? Z tej, która będzie za 5 miesięcy? Co najmniej do września jest to droga krajowa nr 8.
A objazdy były: http://wyborcza.pl/1,91446,11634424,Lodzkie__Dwie_osoby_zginely_w_wypadku__krajowa__jedynka_.html
dlatego ja nigdy nie zapinam pasów i przepis to nakazujący uważam za morderczy. Ilu ludzi zginęło, bo było uwięzionych w samochodzie? Sory, wolę wypaść z auta niż spłonąć żywcem i robię to na własną odpowiedzialność, a prawo nie powinno mieć nic do tego!
A skąd dziennikarze dowiedzieli sie o tym wypadku o tak późnej porze?
Widać, że mimo kierowca Opla wjechał na drogę z pierwszeństwem to patrząc na wraki Skody i VW można się zastanawiać ile te auta "leciały". Przypuszczam, że z 30km/h więcej jak obowiązuje na tej drodze.
chyba nie widziałeś jak wygląda auto po uderzeniu nawet z dozowloną tam prędkością 100km/h. jakby jechał 130-150 z Opla zostałyby tylko przednie koła:)
~Rosso (Gość)
1 godzina temu, 12:40
"Idiota-" napisał(a):
chyba nie widziałeś jak wygląda auto po uderzeniu nawet z dozowloną tam prędkością 100km/h. jakby jechał 130-150 z Opla zostałyby tylko przednie koła:)
Że co niby 100 tam jest ?? Na takich drogach nigdzie nie można jechać 100 co najwyżej 90 !!! A do tego jak jest jakaś krzyżówka albo wyjazd z podporządkowanej to jest ograniczenie do 70 !!! A ten Palant w oktawi musiał grzać i to równo !!! Dlatego to on powinien być głównym winnym !!1 I do paki kretyna za morderstwo !!!
Wiem co mówię ! Sam miałem podobny wypadek !! Jechałem autem ok 70-80 i właśnie z bocznej wyskoczył mi gościu !!! Tylko dzięki małej prędkości (w dodatku zdołałem jeszcze trochę wychamować.. co prawda minimalnie ale zawsze.. ), nikomu nic się nie stało.. Uderzyłem z prędkością ok 60km/h w dużego fiata.. i przesunęło go ok 3-4 m.. A tutaj opel poleciał na kilkadziesiąt metrów !! Dlatego winny jest tylko i wyłącznie kretyn ze SKODY !!! Ale to wina wszystkich kierowców że akceptują tego typu jazdę!!! I jeszcze w dodatku chwalą się takie patałachy ile oni to na takiej drodze jechali...
~kmnb@wp.pl (Gość)
Nawet nie zacytuję... Aż mną zatrzęsło!
Jak można w takiej sytuacji TAK dobierać słowa?
Chyba, że się używanych słów kompletnie nie rozumie?
A przecież każdy, ale to każdy wie, że w pobliżu CIAŁA umarłego człowieka czapkę ze łba trzeba ściągnąć (już nawet nie chce mi się łacińskich sentencji przytaczać, bo i po co).
Się znalazł erudyta, bio-jego-fragmenty...
Jeśli nie wiesz, jak się zachować - zachowaj się przyzwoicie.
Jeśli nie wiesz, jak napisać - napisz jak najprościej.
I wszystko na ten temat.
grzał czy nie grzał to mało istotne,był na pierwszeństwie i wszystko w temacie,jak masz pisać głupoty to idź na spacer.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!