Ten niby "doktor" za pietruszkę - Piotr niech się nauczy pisać po polsku. Z jego wypowiedzi nic sensownego nie wynika. On cały to jeden bełkot.
A ksiądz w Witowie Kolonii zrobił w niedzielę normalną mszę z udziałem szerokiej publiczności.
Dziwi mnie to że jaka znieczulica panuje w tym mieście. Ludze zapierniczają narażając siebie i swoje rodziny a całe towarzystwo na stołkach pochowane siedzi z dala od kłopotu i zarazy. Jak Wam nie wstyd, jak możecie spać spokojnie? Ja się pytam Gdzie jest Wasz rozum i rozsądek??? Placowki oświatowe zamknięte to spokoj ale co z urzędami? urzad pracy,komunikacji i inne???? Zamykać to ludzi w cholerę i noszą. Byliście w u.pracy polecam obsługa klienta normalna, ludzi od cholery tyle że za plexi, co to qwa ma być??????? Ludzie odpowiedzialnośc i bezpieczeństwo znacie takie slowa????
Ciemny narodzie zastraszony przez media. Testy jak zrobią wszystkim na wirusa korona to 80 90 proc będzie go mieć. Bo tych wirusów jest masa w naszym ciele. 15 20 proc naszego dna. Reszta to bakterie wirusy i inne żyjątka które budują nas. Pasożyty grzyby. Wszystko.
Mieszkam przy biedronce, (mam okna skierowane na parking) jestem w WIELKIM SZOKU ile ludzi przyjeżdża do marketu w okresie epidemii, Chciałam wejść do środka dwa razy, ale za każdym razem zrezygnowałam, bo musiałabym stać w zatłoczonym przez ludzi przejściu. Dziękuje nie skorzystam!
Raz w tygodniu wychodzę na miasto do malutkich sklepików ( gdzie przestrzegają wszelkich zasad bezpieczeństwa- dezynfekcja rąk, rękawiczki, jedna osoba w środku,) i robię zakupy na tydzień (część mięsa zamrażam). Nie mam potrzeby biec codziennie po świeże pieczywo, polecam grzanki.
Życzę wszystkim dużo zdrowia i rozwagi.
ZOSTAŃ W DOMU !!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!