metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Gość ~Gość (Gość)25.02.2011 16:12

Widzisz P51, dowcip polega na tym, że rolnicy, których pola znajdują się na terenie wariantu pomarańczowego są bardzo chętni do poprowadzenia S12 w tym kształcie. Nie spłycaj tematu i nie rób z ludzi głupkowatych awanturników.

20

Piotr ~Piotr (Gość)25.02.2011 20:23

Po.co ludzie z Wroniej protestuja i tak jak zawsze nic wam nie wychodzi a tak głosowaliscie na waszego prezia i was wykołował niedłogo noclegownia i dobrze wam za to.

02

P51 ~P51 (Gość)25.02.2011 21:25

"Gosc" napisał(a):
rolnicy, których pola znajdują się na terenie wariantu pomarańczowego są bardzo chętni do poprowadzenia S12 w tym kształcie

Jesteś jednym z nich...?
Czy może z innego źródła masz te obalające stereotypy wieści...?
Fakt,może sam pomyślałem stereotypowo, ale z ostateczną oceną mojej skromnej osoby wstrzymajmy się do faktów...?

20

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)25.02.2011 21:28

"P51" napisał(a):
Jesteś jednym z nich...?
Czy może z innego źródła masz te obalające stereotypy wieści...?
Fakt,może sam pomyślałem stereotypowo, ale z ostateczną oceną mojej skromnej osoby wstrzymajmy się do faktów...?
cytat\\
Taaa,,,dobrze nie być z rodziny . Toruńskiej!

02

trasowiec ~trasowiec (Gość)26.02.2011 07:43

http://cobytu.t15.org/

02

Raduś ~Raduś (Gość)26.02.2011 10:39

"asdfg" napisał(a):
jeżeli dla ciebie budowanie drogi jest zaciskaniem pętli to jak ją wybudują to rozumiem że ani razu z niej nie skorzystasz A droga taka to coś normalnego w mieście Widac ludziom z Piotrkowa bliżej na wieś niż do miasta

Zobacz jak fantastycznie rozwija się Piotrków za "gierkówką".
Czy dla Ciebie (użytkownika samochodu) naprawdę ma znaczenie, że jadąc do Radomia (nie wiem po co) wjedziesz na trasę przy obecnej gazowni czy 2 km dalej za "morycą"?

20

dcc69 dcc69ranga26.02.2011 18:23

Chora argumentacja człowieka który nie wie, że dzisiejsze auta wyposażone są w coraz więcej elementów które nie zatruwają środowiska tak jak to miało miejsce jeszcze z 20 lat temu a o autach ciężarowych to się nie mówi on prawie już nie zatruwają środowiska takie sa dzisiejsze normy nakładane na produce3ntów samochodów pod kątem ochrony środowiska. A to, że będzie większy ruch to tylko w tej części miasta może przynieś dodatkowe korzyści w postaci rozwinięcia działalności gospodarczej takich jak warsztatów czy sklepów a może wtedy i tam powstanie duży market czy galeria?. Kiedyś mieszkańcy Wroniej krzyczeli, że nic się na tym osiedlu nic nie robi. Jak jest nadzieja na rozwój tej części miasta to Szymon staje okoniem. Masakra.
Szymon masz podejście w sprawie transportu jak Jarosław do internetu.

02

XXXX ~XXXX (Gość)26.02.2011 18:35

CZY KTOŚ WIE MOŻE PRZEZ JAKI POSESJE EWENTUALNIE MIAŁA BY PRZECHODZIĆ TA DROGA CHODZI MI O NR.

20

Piotrkowianin Piotrkowianinranga26.02.2011 18:40

"dcc69" napisał(a):
A to, że będzie większy ruch to tylko w tej części miasta może przynieś dodatkowe korzyści w postaci rozwinięcia działalności gospodarczej takich jak warsztatów czy sklepów a może wtedy i tam powstanie duży market czy galeria?. Kiedyś mieszkańcy Wroniej krzyczeli, że nic się na tym osiedlu nic nie robi. Jak jest nadzieja na rozwój tej części miasta to Szymon staje okoniem. Masakra.

Przykre, że prezes Automobilklubu ma poważne problemy z czytaniem.
To ma być droga ekspresowa - węzły na niej mogą być nie częściej niż bodajże 3 km. W Piotrkowie takie węzły będą jedynie na przecięciu S12 z autostradą A1 i z drogą krajową 91 (ul. Krakowskie Przedmieście). W jaki to niby cudowny sposób obecność drogi, na którą nie będzie można wjechać może się przyczynić do rozwoju miasta? Ten wariant dałby miastu jedynie więcej spalin i hałasu - żadnych korzyści. Najlepszy jest według mnie wariant pomarańczowy.

Komentarz był edytowany przez autora: 26.02.2011 18:43

20

dcc69 dcc69ranga26.02.2011 19:01

Są tez zjazdy, kolego EP. A co do spalin.
Kilka lat mieszkałem na Roosevelta pod 29 i to były czasy kopcących Starów i Syrenek. Nikomu to nie przeszkadzało i każdy się przyzwyczaił, a teraz mówię auta a tym bardziej ciężarowe są bardzo proekologiczne. Wariant pomarańczowy też jest dobry ale pod jednym warunkiem, ze nie będzie przebiegał przez pola które maja właścicieli. To jest problem Polski. Nie robi się dróg tam gdzie są nieużytki tylko tam gdzie, są gospodarstwa rolne lub cwaniactwo wykupuje ziemię bo dostało cynk, że ta ziemią będzie "szła" droga.Wtedy długo trwają negocjacje i dużo pieniędzy kosztuje wykupienie ich od właścicieli.

02

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat