Treść komentarza została usunięta przez moderatora forum
To rodzice tworzą obraz swojego dziecka. Sami chwalą ponad miarę , uświadamiając że mają sobie dawać radę we własnym zakresie. Często narzucają że mają zadawać się tylko z tymi bogatymi znanymi dziećmi .A potem okazuje się że te dzieciaki tworzą świetne paczki kumpli i są diabełkami. Rodzice nie wiedzą o tym bo nie interesują się do końca co ich dzieci robią. Wiem bo takie dziecko ma moja koleżanka i to co wstawia na Facebooku wprawia w osłupienie mnie i naszych znajomych, ale co najgorsze to rodzice tej dziewczynki śmieją się z tego ciągle powtarzając jej jaka jest piękna i mądra.No to wszystko w temacie.
Zamiast lać dzieci w domu grubym pasem po tyłku i od małego rozumu uczyć to się wychowuje takie niemoty.
Dużo do powiedzenia, a mało w głowie.
Idiokracja + kolorowe obrazki dla durni.
Dawajcie dalej zasiłki dla patologii, a będzie się dalej wylęgać po kamienicach, a że do wychowania takiego dzieciaka rodzice używają często gęsto środków przymusu bezpośredniego to dzieciaki przenoszą agresje z domu do szkoły. Nic nie bierze się z niczego.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!