metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
janusz ~janusz (Gość)18.03.2015 11:45

soryyyyy....jaka mafia xd

33

pikabu pikaburanga18.03.2015 12:37

Niech dalej rodzice pozwalają na wszystko swoich ukochaniutkim dzieciom, a za paręnaście lat obudzą się z ręką w nocniku. Pozwalanie na wszystko, dawanie wszystkiego, zero postawionych granic i rośnie nam piękna g0wnażeria - przyszłość nasza. Brak jakiejkolwiek kontroli nad tym co robią dzieciaki w necie jest porażająca. A nawet jak rodzice mają takie konto na FB, to tak jak napisała jedna tu osoba, śmieją się i sami klikają lubię to pod zdjęciami swoich pociech. Wiem, bo sama też znam takie mamusie i nie rozumiem, jak można nie mieć jakiejkolwiek kontroli nad tym co moje dziecko nastoletnie dziecko wypisuje.
Nie zrzucałabym winy na pedagogów szkolnych czy psychologów (bardzo duża ich ilość jest przeciwna gimnazjom), bo często mają związane ręce przez dyrekcję, która nie chce psuć sobie opinii. Ile to razy słyszało się, że monitoring nagle nie działał, nie zapisał, zgubił się akurat ten dzień nagrań itd? Szkoły wolą zamieść pod dywan problem, albo zaproponować pokrzywdzonemu przeniesienie się niż coś zrobić.

111

vita ~vita (Gość)18.03.2015 12:56

Gdy młody człowiek nie ma dobrego przykładu w domu i dodatkowo trafi w szkole na miernego wychowawcę i zachowawczego dyrektora to na opisane w artykule fakty nie trzeba długo czekać..

110

Zanzi ~Zanzi (Gość)18.03.2015 13:23

Po przeczytaniu tytułu, pomyślałam, że chodzi o jakiś dodatek z okazji urodzenia potomka :))
Nawiązując jednak do tematu, zawsze uważałam, że powstanie gimnazjum, to jedna wielka pomyłka edukacyjna.

260

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat