metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
                                                                ~ (Gość)12.01.2015 12:28

Wieść gminna niesie, że po powołaniu z-cy burmistrza od kluczowych projektów, projektem nr 1 będzie uruchomienie przez urząd zakładu na wzór i podobieństwo bełchatowskiej spółki "Rose-Win" produkującej sikacze,której była prezesem. Projektem nr 2 ma być AQVAPARK na Kępkach w "Kozim parku" z kolejką linową przez Pilicę łączącą go z Podklasztorzem. Życzę powodzenia.
Kibic

76

gdjk ~gdjk (Gość)12.01.2015 12:30

Negatywne komentarze wstawiaja panie z urzedu bojoce sie o stolk jak wyjda i kreciolki, niekompetencja a moze to zlosc, poniewaz zabronila im latac w srode po targu, prym w tym wioda panie z budownictwa strach u nich najwiekszy, tyle lat tuszowac krety znajomych czy pracownika mzk bezkarnie a tu nagle trach i trwoga.

85

goś-ć ~goś-ć (Gość)12.01.2015 12:55

współczuję ludziom z sulejowa, skoro pan chojniak jest największym nierobem w naszym województwie, to jakoś ciężko mi uwierzyć, że jego człowiek będzie pracoholikiem, szczere kondolencje z miasta Piotrkowa

99

Tak sobie myślę. ~Tak sobie myślę. (Gość)12.01.2015 14:08

Dzięki tej nominacji pękło kółko wzajemnej dobroczynności i dożywiania się kosztem obywateli tej gminy. Cześć i chwała W.Ostrowskiemu. Tych pęknięć musi jednak zrobić więcej i rozliczyć stare, aby ruszyć z nowym. Podam może przykład dla porównania u nas np. kibel za kwotę około 200 000 za środki własne o powierzchni około 30 m, a np. w Paradyżu remont i modernizacja 3 świetlic z zagospodarowaniem terenu,ułożeniem kostki gdzie każda kosztowała około 220 000 zł w tym część ze środków unijnych. Jednym słowem w gminach wiejskich potrafią. Warto przy okazji zobaczyć Urząd Gminy w Paradyżu po remoncie. Dlatego tak sobie myślę, że zmiana w Sulejowie była konieczna i nieodzowne są dalsze zmiany.

123

barani łeb ~barani łeb (Gość)12.01.2015 14:14

"Tak-sobie-mysle.-" napisał(a):
nieodzowne są dalsze zmiany.

Ty masz czas jeszcze pracować?

44

barani łeb ~barani łeb (Gość)12.01.2015 15:16

"tak-ngo" napisał(a):
Potrafi

Tak, tak, potrafi. Propaganda, której nie powstydziłby się nawet i Goebbels stanu wojennego, towarzysz Jerzy Urban.
Burmistrz pan Wojtek na sesji sam przyznał, że niczego nie robił, ale w propagandowej gazetce Burmistrz pan Wojtek załatwił tani prąd i tanie paliwo. Co więcej, w dwa tygodnie wybudował rondo na ulicy Klasztornej.
Nie zauważyłaś tego?

611

gratulacje ~gratulacje (Gość)13.01.2015 10:05

idzie nowe idzie świeże!!! gratulacje!

73

szok ~szok (Gość)13.01.2015 17:47

"~xyz" napisał(a):
Wreszcie pełne CV

Tu poniżej to jest dopiero cv.Uff. Sulejow poniósł niepowetowaną stratę.Taki diament ? Panie Burmistrzu daj Pan spokój przecież politolodzy i historycy to podstawa tego patologicznego państwa. Nawet wzrosła liczba mieszkańców, czy chodzi może o wzrost liczby urodzeń ? A ten Pułtusk to gdzie czy ktoś wie ?
http://www.whoiswho-verlag.ch/versionnew/polen/verlag/63.php?txt_Language=PL&real_str_PersID=PL1106938&uniqueID=3ab911c0-37f9-4e82-8ad2-79b23bb6ea07

64

.dfds ~.dfds (Gość)13.01.2015 20:45

czekam na aquapark !!!!!!

156

luna ~luna (Gość)14.01.2015 02:35

witam mam dwa postulaty:
1)forum na stronie sulejow.pl
2)konkursy na stanowiska w UM bo na razie nic nie ma czy wszystko znowu robione jest po cichu?ile dostane łapek w dół? czy da się coś z tym zrobić?

76

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat