metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Dag ~Dag (Gość)30.07.2021 07:34

Kierowcy pogotowia, energetycy, wodociągi, a przede wszystkim księża też zasługują na ten zakaz. W końcu wszyscy chcą mieć czas dla rodziny!

61

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)30.07.2021 07:53

Jeśli sklep jest otwarty w niedzielę bo jest pocztą, to dlaczego Poczta jest akurat w niedzielę zamknięta??

50

lewis ~lewis (Gość)30.07.2021 08:20

Poseł Śniadek to wielki umysł porównywalny z intelektem posła Suskiego i wielu im podobnych.

101

go?ć_maniek ~go?ć_maniek (Gość)30.07.2021 09:25

Jeśli sklep jest czynny w niedzielę bo jest pocztą, to dlaczego akurat w tym dniu jest zamknięta Poczta??

41

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)30.07.2021 09:28

Jak przeważające muszą być usługi pocztowe, to i Poczta pewnie będzie musiała być zamknięta bo tam przecież sprzedają gazety, książki, rajtki, poradniki jak dobrze ugotować zupę itd.

60

wic ~wic (Gość)30.07.2021 11:16

Ja osobiście najlepiej wypoczywam w dniach roboczych, kiedy większość pracuje . Mam wtedy prawdziwe poczucie komfortu. Myślę, że takich ludzi jest wielu. Wystarczyłoby lepiej im zapłacić, ale przecież nie o to chodzi.

80

!!! ~!!! (Gość)30.07.2021 11:27

Mam nadzieję, że jak za dwa lata dojna zmiana odejdzie w niebyt, to jak najszybciej zlikwidowany zostanie ten idiotyczny zakaz.

91

Kazik ~Kazik (Gość)30.07.2021 13:02

Przecież chcieli wcześniej wolności gospodarczej a teraz sami ograniczają te wolności do tego tłumaczą tym ,że pracownicy mają wolne niedziele otóż jest to kłamstwo. Gdy handel był w niedziele to pracownik w tygodniu miał wolne a teraz jest tak ,że do marketu pracownicy muszą przychodzić o 24 w niedziele po to by przygotować do otwarcia na rano wiec z czym ci pracownicy maja lepiej. Rząd zajmuje się tym co nie trzeba robi wszystko by tylko szkodzić każdemu i robi to pod dyktando kleru

91

Dawidoff ~Dawidoff (Gość)30.07.2021 08:04

Prawda jest taka, że przydałoby się więcej handlowych niedziel

81

Eduardo ~Eduardo (Gość)30.07.2021 09:31

Wystarczyłby prostszy manewr. Wystarczy dodać zakaz handlu alkoholem w placówkach pocztowych. Wówczas wszystkie sklepopoczty same by zrezygnowały z handlu niedzielnego. Rząd miałby wtedy o tyle ciekawsza sytuację, że sklepy same by zrezygnowały, a nie że pod wpływem przymusu.

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat