[cytat="Waldemar"]
O chyba nie. Piekarek jest przecież normalny.
Jak na razie jako wójt sobie radzi. Spokojnie robi swoje.[/cytat
I już niedługo będziemy słono płacić za łaskę podłączenia do wodociągu bo się wzbogacimy w wodę,która i tak z kurków nie leci bo ciśnienia nie ma
Trza umieć pieniadze robić ;-D
He, he śmiechu warte. Przez tyle lat siedział i nic nie robił.
Teraz próbuje skończyć to co poprzednik zainicjował a na co jako przewodniczący nie zawsze wyrażał zgodę.
Nie on siał ale chce zebrać plony.
IKEA daje 8 mln.tylko nikt nic nie mówi co w zamian, jak za nic to ja też chcę choć 1% z tego. W jarostach szkołe pobudują w Rękoraju do zamknięcia bo staje się nie rentowna. A jak na razie jako wójt to nie ma się czym pochwalić bo inwestycje jakie się dzieją na terenie gminy to są jeszcze po tamtym, a ten to nam kompostownie postawi na moszczenicy i będzie można powiedzieć jaki gospodarz taka gmina.(Smró i brud)
Poprzednik błysnął przede wszystkim pieniactwem, zdolnością skłócania ludzi i zrażania ich do siebie.
Pod tym względem Piekarek to siła spokoju i rozwagi.
I jako wójt sobie radzi. Słucha też zwykłych ludzi. Dobry jest.
A czym on Tobie zawinił, w tym Batorym!!!!
Po odciskach deptał?
Masz rację. Wypisz wymaluj nasz prezydent Komorowski.
Przez tyle lat zachodziłem do UG, znam tam wszystkich a pana Piekarka poznała w trakcie kampanii wyborczej.
Nie wierzyłem i nie wierzę, że przez tyle lat był na etacie w UG.
Jak żeś do zauszników Lecha biegał/a to nic dziwnego, że żeś normalnego Piekarka nie spotkał.
No to niech posłucha mieszkańców, a przede wszystkim ich zapyta, czy faktycznie te "inwestycje" - kompostownia - czyli przyjęcie na teren gminy takiego ... wrzodu, smrodu i brudu tak się im spodobają.
I niech weźmie te opinie pod uwagę.
Fajnie będzie mieszkać i nie móc otworzyć okien?
A czy ktoś dzień w dzień będzie sprawdzał zagrożenie bakteriologiczne w okolicy? Czy raz na rok albo tylko na początku działalności?
Czy w Polsce są normy badania emisji zapachów (smrodu)?
Co wy za brednie o jakieś kompostowni wymyślacie! Są jakieś plany inwestycyjne odnośnie tego?
Przeczytali jakaś "gazetkę" rozpuszczoną przez prawdopodobnie byłego wójta bo mu żal tyłek ściska, że przez 8 lat nic nie zrobił a tutaj zaczyna Piekarek coś robić w Gminie i boi się, że go nikt nie będzie chciał wybrać.
Poza tym "sklave" chyba za dużo siedzisz na forach i najeżdżasz na obecnego wójta. Zajmij się czymś pożytecznym i znajdź sobie kreatywne zajęcie a nie wypisuj w kółko jednych i tych samych głupot.
Na Lecha nie wygląda, bo za bystry jest, ale męczy bzdetami podobnie.
bystry?kto?gdzie?bo chyba nie ten anonimowy kolo.Ja tam nic błyskotliwegho nie widzę w tych jego siermiężnych wypocinach.klepie jakieś głupoty i nic z tego nie ma.Do tego ze wsi pochodzi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!