metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
eugienia ~eugienia (Gość)29.06.2011 05:06

Cytuję:
O chyba nie. Piekarek jest przecież normalny.
Jak na razie jako wójt sobie radzi. Spokojnie robi swoje

[cytat="Waldemar"]
O chyba nie. Piekarek jest przecież normalny.
Jak na razie jako wójt sobie radzi. Spokojnie robi swoje.[/cytat
I już niedługo będziemy słono płacić za łaskę podłączenia do wodociągu bo się wzbogacimy w wodę,która i tak z kurków nie leci bo ciśnienia nie ma
Trza umieć pieniadze robić ;-D

00

sklave ~sklave (Gość)29.06.2011 08:16

"eugienia" napisał(a):
Jak na razie jako wójt sobie radzi.

He, he śmiechu warte. Przez tyle lat siedział i nic nie robił.
Teraz próbuje skończyć to co poprzednik zainicjował a na co jako przewodniczący nie zawsze wyrażał zgodę.
Nie on siał ale chce zebrać plony.

00

MIESZKANIEC ~MIESZKANIEC (Gość)29.06.2011 11:13

IKEA daje 8 mln.tylko nikt nic nie mówi co w zamian, jak za nic to ja też chcę choć 1% z tego. W jarostach szkołe pobudują w Rękoraju do zamknięcia bo staje się nie rentowna. A jak na razie jako wójt to nie ma się czym pochwalić bo inwestycje jakie się dzieją na terenie gminy to są jeszcze po tamtym, a ten to nam kompostownie postawi na moszczenicy i będzie można powiedzieć jaki gospodarz taka gmina.(Smró i brud)

00

Waldemar ~Waldemar (Gość)29.06.2011 12:16

"sklave" napisał(a):
poprzednik zainicjował

Poprzednik błysnął przede wszystkim pieniactwem, zdolnością skłócania ludzi i zrażania ich do siebie.
Pod tym względem Piekarek to siła spokoju i rozwagi.
I jako wójt sobie radzi. Słucha też zwykłych ludzi. Dobry jest.

Komentarz był edytowany przez autora: 29.06.2011 12:17

00

sklave ~sklave (Gość)29.06.2011 12:27

"Waldemar" napisał(a):

Poprzednik błysnął przede wszystkim pieniactwem

A czym on Tobie zawinił, w tym Batorym!!!!
Po odciskach deptał?

Cytuję:
Pod tym względem Piekarek to siła spokoju i rozwagi.

Masz rację. Wypisz wymaluj nasz prezydent Komorowski.
Przez tyle lat zachodziłem do UG, znam tam wszystkich a pana Piekarka poznała w trakcie kampanii wyborczej.
Nie wierzyłem i nie wierzę, że przez tyle lat był na etacie w UG.

00

Waldemar ~Waldemar (Gość)29.06.2011 16:42

"sklave" napisał(a):

Masz rację. Wypisz wymaluj nasz prezydent Komorowski.
Przez tyle lat zachodziłem do UG, znam tam wszystkich a pana Piekarka poznała w trakcie kampanii wyborczej.
Nie wierzyłem i nie wierzę, że przez tyle lat był na etacie w UG.

Jak żeś do zauszników Lecha biegał/a to nic dziwnego, że żeś normalnego Piekarka nie spotkał.

00

Sonny Boy Williamson ~Sonny Boy Williamson (Gość)01.07.2011 11:10

"Waldemar" napisał(a):
Słucha też zwykłych ludzi. Dobry jest.

No to niech posłucha mieszkańców, a przede wszystkim ich zapyta, czy faktycznie te "inwestycje" - kompostownia - czyli przyjęcie na teren gminy takiego ... wrzodu, smrodu i brudu tak się im spodobają.
I niech weźmie te opinie pod uwagę.
Fajnie będzie mieszkać i nie móc otworzyć okien?
A czy ktoś dzień w dzień będzie sprawdzał zagrożenie bakteriologiczne w okolicy? Czy raz na rok albo tylko na początku działalności?
Czy w Polsce są normy badania emisji zapachów (smrodu)?

00

moszczeniak ~moszczeniak (Gość)01.07.2011 16:31

Co wy za brednie o jakieś kompostowni wymyślacie! Są jakieś plany inwestycyjne odnośnie tego?
Przeczytali jakaś "gazetkę" rozpuszczoną przez prawdopodobnie byłego wójta bo mu żal tyłek ściska, że przez 8 lat nic nie zrobił a tutaj zaczyna Piekarek coś robić w Gminie i boi się, że go nikt nie będzie chciał wybrać.
Poza tym "sklave" chyba za dużo siedzisz na forach i najeżdżasz na obecnego wójta. Zajmij się czymś pożytecznym i znajdź sobie kreatywne zajęcie a nie wypisuj w kółko jednych i tych samych głupot.

00

Waldemar ~Waldemar (Gość)01.07.2011 21:02

"moszczeniak" napisał(a):

Poza tym "sklave" chyba za dużo siedzisz na forach i najeżdżasz na obecnego wójta. Zajmij się czymś pożytecznym i znajdź sobie kreatywne zajęcie a nie wypisuj w kółko jednych i tych samych głupot.

Na Lecha nie wygląda, bo za bystry jest, ale męczy bzdetami podobnie.

Komentarz był edytowany przez autora: 01.07.2011 21:08

00

Roman ~Roman (Gość)01.07.2011 21:49

"Waldemar" napisał(a):
Na Lecha nie wygląda, bo za bystry jest, ale męczy bzdetami podobnie.

bystry?kto?gdzie?bo chyba nie ten anonimowy kolo.Ja tam nic błyskotliwegho nie widzę w tych jego siermiężnych wypocinach.klepie jakieś głupoty i nic z tego nie ma.Do tego ze wsi pochodzi.

Komentarz był edytowany przez autora: 01.07.2011 21:57

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat