metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Waldemar ~Waldemar (Gość)01.07.2011 21:58

"Roman" napisał(a):

bystry?kto?gdzie?bo chyba nie ten anonimowy kolo.Ja tam nic błyskotliwegho nie widzę w tych jego siermiężnych wypocinach.klepie jakieś głupoty i nic z tego nie ma

Ale i tak Lecha bije :P

00

Roman ~Roman (Gość)01.07.2011 22:07

"Waldemar" napisał(a):
Ale i tak Lecha bije :P

bije powiadasz?czyli nie dość że wsiok i przynudzacz to jeszcze zbój???

00

mariusz5891 ~mariusz5891 (Gość)01.07.2011 23:16

Chłopy idźta lepiej siano pozwozić bo deszcz ma przez cały weekend padać i wam kopki przemiękną

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)01.07.2011 23:29

Ale ..ale.. - najważniejsze , że była Pani dyrektor wyszła z pierdla! Robi sobie grillka i wszystkim śmieje się w twarz. TRAGEDIA!!!!

Komentarz był edytowany przez autora: 01.07.2011 23:30

00

Waldemar ~Waldemar (Gość)02.07.2011 06:48

"MARKPIO" napisał(a):
Ale ..ale.. - najważniejsze , że była Pani dyrektor wyszła z pierdla! Robi sobie grillka i wszystkim śmieje się w twarz. TRAGEDIA!!!!

Przyjdzie na nią pora też.
Zarzuty ma mocne, za oszustwo trochę grozi.
A co do jej wyjścia - areszt wydobywczy to praktyka minionego systemu.

00

widz!!! ~widz!!! (Gość)02.07.2011 20:56

DNI MOSZCZENICY- CO TAM SIĘ DZIEJE???,Mecz szlachty i występ kapeli Tkacze-z całym szacunkiem dla Kapeli!!! drogi panie Wójcie i panie Dyr.GOK-u może w końcu zrobicie coś dla mieszkańców gminy i zorganizujecie prawdziwe dni M-cy jak to robią sąsiednie gminy(Wolbórz-Rozprza)czy naprawdę tylko gminę stać na takie atrakcje.Były wójt nie robił nic!!!proszę nie iść w tym kierunku co pan Lech i zainwestować troszkę by mieszkańcy mogli godnie odpocząć i pobawić się, bo dziś to atrakcji zero.POZDRAWIAM RADĘ GMINY I PROSZĘ SIĘ POSTARAĆ MOŻE W PRZYSZŁYM ROKU!!!!

00

Sonny Boy Williamson ~Sonny Boy Williamson (Gość)03.07.2011 09:10

"Roman" napisał(a):
bystry?kto?gdzie?bo chyba nie ten anonimowy kolo.Ja tam nic błyskotliwego nie widzę w tych jego siermiężnych wypocinach.klepie jakieś głupoty i nic z tego nie ma.Do tego ze wsi pochodzi.

Chyba to było do mnie -więc co do mojego pochodzenia - urodziłem się w Piotrkowie Trybunalskim i przez kilka lat tam mieszkałem. A w Moszczenicy pod rządami Pana Wójta zapowiada się nie sielski-wiejski spokój tylko SMRÓD.
A co do Ciebie, to mimo tego iż Ty rzekomo (tak można wnioskować z Twoich słów) pochodzisz z miasta, to smród z kompostowni Tobie - jak można sądzić z Twoich "błyskotliwych" tekstów - nie będzie przeszkadzał? Bo mnie raczej będzie przeszkadzał. Sądzę, że wielu mieszkańcom, którzy mieszkają w Moszczenicy (jest wielu takich, którzy np. wybudowali tu domy) będzie przeszkadzał...
Ale jak ktoś przy chlewiku wychowany, to co mu tam smrodek... Prawda, Panie Romanie?
Problem w tym, że z kompostowni będzie dużo większy smrodek niż z chlewika, przyjacielu... Będzie smród na całą wieś i okolicę...:-(

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat