metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
jajaja ~jajaja (Gość)09.11.2011 10:41

"ttaa" napisał(a):
skoro byłeś przy tym to dlaczego nie zgłosiłeś sie jako świadek??

:) Nie muszę, bo byłem w pracy, cwaniaczku.

Komentarz był edytowany przez autora: 09.11.2011 10:51

00

jajaja ~jajaja (Gość)09.11.2011 10:50

Poza tym nie jest wykluczone, że będę zeznawał. Nie pierwszy z resztą raz. Reszty się domyśl mądralo.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga09.11.2011 11:15

"jajaja" napisał(a):
Poza tym nie jest wykluczone, że będę zeznawał. Nie pierwszy z resztą raz. Reszty się domyśl mądralo.

Czyli jesteś albo policjantem, albo kierowcą karetki pogotowia ratunkowego albo laweciarzem. Jacek, to Ty? ;)

00

zet ~zet (Gość)09.11.2011 18:04

"Piotrkowianin" napisał(a):
Czyli jesteś albo policjantem,

aha :D władza wsrod nas :D

00

z Piotrkowa.. ~z Piotrkowa.. (Gość)10.11.2011 20:38

ładnie go grzmotnął..Jak w szybie dziura. Moim zdaniem wina leży po obu stronach. Bo gdyby kierowca jechał wolniej i byłby ostrożniejszy, wyhamowałby to raz, dwa gdyby pieszy był trzeźwy, też byłoby inaczej. :)

00

gość ~gość (Gość)11.11.2011 21:07

mi najbardziej szkoda kierowcy samochodu

00

gość ~gość (Gość)03.12.2011 15:33

tak się składa że ja byłem tuż po wypadku i było ciemno jak w dupie a w radio mówili że miasto nie stać na oświetlanie ulic. a co do gości którzy twierdzą że by wyhamowali to ciekawe czy byś w ogóle miał czas na reakcje hamowania gdyby nagle ktoś znalazł ci się przed autem

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat