metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
aaaaa ~aaaaa (Gość)08.11.2011 17:46

Fakt, ten człowiek był jednym z najsympatyczniejszych bezdomnych jakich znam...

00

Tartu Tarturanga08.11.2011 18:57

A co się stanie ( mam na myśli konsekwencje prawne ) jak będę jechał autem drogą jednokierunkową i zderzę się czołowo z rowerzystą jadącym pod prąd?

00

Observator ~Observator (Gość)08.11.2011 19:57

Co to znaczy: przechodził z lewej na prawą stronę? Widz idący w np.kierunku Piomy zobaczy np., że potrącony przechodził z lewej na prawą stronę. Ale widz idący w kierunku przeciwnym zobaczy dokładnie coś odwrotnego. To jak panie redaktorze przechodził potrącony? Z lewej na prawą, czy z prawej na lewą stronę ?
Na pewno każdego szkoda, niezależnie od tego jak przechodził.

00

ewcia ~ewcia (Gość)08.11.2011 20:53

"abbccc" napisał(a):
pod warunkiem że to jest zdjęcie z tego wypadku,

tak to jest to miejsce

00

gość ~gość (Gość)08.11.2011 21:20

"thorn" napisał(a):
.

chyba że sobie latarką doświetliłeś

00

the triumph of idiot culture ~the triumph of idiot culture (Gość)08.11.2011 21:26

"pioner" napisał(a):
Znałem potrąconego człowieka , pomyśleć, że jeszcze przedwczoraj widziałem go jak zbiera puszki ze śmietnika. Niejaki pan Andrzej radził sobie jak mógł choć życie nie było dla niego łaskawe. To naprawde straszne, że w jednej chwili ktoś jest a potem po prostu znika na zawsze. Przykre

"aaaaa" napisał(a):
Fakt, ten człowiek był jednym z najsympatyczniejszych bezdomnych jakich znam...

W takim razie, to tym bardziej przykra informacja.
I czy to nie jest dziwne, że my zauważamy w człowieku CZŁOWIEKA kiedy już jest za późno...

00

ttaa ~ttaa (Gość)08.11.2011 22:33

Co do tego ze uluca jest oświetlona to jesteście w błędzie bo okazuje sie ze nikt z was nie szedł nią w godzinach od 16 do 18.
I bardzo ciekawe dlaczego nikt nie powie tego że ofiara wypadku była pod wpływem alkoholu ...

00

jajaja ~jajaja (Gość)09.11.2011 07:21

"ttaa" napisał(a):
Co do tego ze uluca jest oświetlona to jesteście w błędzie bo okazuje sie ze nikt z was nie szedł nią w godzinach od 16 do 18.

Nie wiem o co chodzi z tym oświetleniem. Byłem przy tym zdarzeniu, było widno i tyle.

00

ttaa ~ttaa (Gość)09.11.2011 09:51

"jajaja" napisał(a):
Nie wiem o co chodzi z tym oświetleniem. Byłem przy tym zdarzeniu, było widno i tyle.

skoro byłeś przy tym to dlaczego nie zgłosiłeś sie jako świadek??

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga09.11.2011 10:27

"ttaa" napisał(a):
I bardzo ciekawe dlaczego nikt nie powie tego że ofiara wypadku była pod wpływem alkoholu ...

Bo nie dmuchnął w balonik, a na pobranie krwi go nie zawieźli?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat