Fakt, ten człowiek był jednym z najsympatyczniejszych bezdomnych jakich znam...
A co się stanie ( mam na myśli konsekwencje prawne ) jak będę jechał autem drogą jednokierunkową i zderzę się czołowo z rowerzystą jadącym pod prąd?
Co to znaczy: przechodził z lewej na prawą stronę? Widz idący w np.kierunku Piomy zobaczy np., że potrącony przechodził z lewej na prawą stronę. Ale widz idący w kierunku przeciwnym zobaczy dokładnie coś odwrotnego. To jak panie redaktorze przechodził potrącony? Z lewej na prawą, czy z prawej na lewą stronę ?
Na pewno każdego szkoda, niezależnie od tego jak przechodził.
tak to jest to miejsce
W takim razie, to tym bardziej przykra informacja.
I czy to nie jest dziwne, że my zauważamy w człowieku CZŁOWIEKA kiedy już jest za późno...
Co do tego ze uluca jest oświetlona to jesteście w błędzie bo okazuje sie ze nikt z was nie szedł nią w godzinach od 16 do 18.
I bardzo ciekawe dlaczego nikt nie powie tego że ofiara wypadku była pod wpływem alkoholu ...
Nie wiem o co chodzi z tym oświetleniem. Byłem przy tym zdarzeniu, było widno i tyle.
skoro byłeś przy tym to dlaczego nie zgłosiłeś sie jako świadek??
Bo nie dmuchnął w balonik, a na pobranie krwi go nie zawieźli?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!