metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
player ~player (Gość)30.06.2014 21:16

Ciekawe, również dlaczego pewien pan (dla mnie nawet nie pan) z władz (organizatorów imienin Piotrkowa) mówi harcerzom, którym chciało się coś robić przy swoim stoisku dla dzieci z Piotrkowa, że nie powinni dostać nagrody bo jest podejrzenie o korupcję - kupowali głosy. Oskarżać drogi CHAMIE z Urzędu powinieneś sam siebie, a nie dzieci, którym się coś chce.
śmiem twierdzić, że korupcja to jest ale, gdzie indziej

132

rodzic z jarmarku ~rodzic z jarmarku (Gość)30.06.2014 22:13

Ten Pan urzędnik to niewinny jest, to tylko pracownik i problemem są tu wyżej postawieni ludzie. To oni nasze dzieci pozbawili szansy na dofinansowanie. Na Jarmarku fajna zabawa była z tego co widziałam.

40

Koniec ZHP ~Koniec ZHP (Gość)30.06.2014 22:21

Trzeba sobie zadać pytanie czemu nie dostali tylko harcerze, skoro dotacje wszystkie dostały inne organizacje.
Albo to wiiieeelki spisek albo po prostu ZHP zapracował na złą opinie. Prywatne interesiki i brak pomysłu.
Dla porównania stowarzyszenie HARC działa sprawnie. Bo działa na rzecz dzieci, a nie instruktorów

66

lex1 ~lex1 (Gość)30.06.2014 23:56

Przykre jest to,że nie docenia się zapału młodych ludzi,wszędzie układy,niedobrze się robi.Pan prezydent powinien spotkać się z harcerzami i wytłumaczyć dlaczego nie dostali dofinansowania.Mam nadzieję ,że będzie miał odwagę spojrzeć im w oczy.

52

. ~. (Gość)01.07.2014 00:22

"Harc" ma układy wszędzie co widać, a dowodzi nim ta sama ekipa co "ósemką", wiec nie trudno sie domyślić gdzie są te wszystkie pieniądze.

101

Jacek Sokalski ~Jacek Sokalski (Gość)01.07.2014 00:58

Wszystkie dzieci nasze są a nie tylko te wybrane panie prezydencie.....

111

Dałem minusa ~Dałem minusa (Gość)01.07.2014 01:45

"Instruktor-Hufca-ZHP-Piotrkow-Tryb." napisał(a):

1. Dałem minusa - dzisiaj każda organizacja, fundacja, stowarzyszenie pracuje nad pozyskiwaniem funduszy.
2. Zbierzcie papiery na to, w jakich imprezach uczestniczyliście - gwarantuję Wam, że w 90% nie jesteście tam wpisani.
3. Imprezy mają być na rzecz miasta, a nie w mieście.
4. Jęczycie jak stare baby.
To tylko techniczne uwagi nie krytykuje celów, działań i idei. Czuwaj!

29

:) ~:) (Gość)01.07.2014 03:13

"player" napisał(a):

zatem podążając tą ścieżką ... najprawdopodobniej kupowali głosy za pieniądze ze sprzedawanych przez siebie wyrobów własnoręcznie wykonanych.
Niestety - każdy mierzy innych swoimi kategoriami...zatem pozdrawiam Pana urzędnika który wypowiedział te słowa w sposób wysoce kulturalny i bez insynuacji :)

10

:D ~ :D (Gość)01.07.2014 07:39

piszta co chceta
prawda jest tylko jedna
nie chcieli i nie dali
......
wybory tuż tuż
......
a kij ma dwa końce :D
pozdrowienia dla wspierających dzieciaki

51

co za brednie ~co za brednie (Gość)01.07.2014 08:42

"Koniec-ZHP" napisał(a):
Trzeba sobie zadać pytanie czemu nie dostali tylko harcerze, skoro dotacje wszystkie dostały inne organizacje.
Albo to wiiieeelki spisek albo po prostu ZHP zapracował na złą opinie. Prywatne interesiki i brak pomysłu.
Dla porównania stowarzyszenie HARC działa sprawnie. Bo działa na rzecz dzieci, a nie instruktorów

ja radziłbym poczytać, kto działa w ramach Stowarzyszenia HARC i jest w strukturach UM Piotrków.
Btw. Stowarzyszenie HARC działa na rzecz wybranej części harcerzy z Piotrkowa.

51

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat