kłamstwa - pan K. nic innego nie potrafi. Chodzi o dwoje dzieci, które jak się okazało w trakcie, nie spełniały wymogów dla przyznanych pieniędzy - dlatego zwrócono należną kwotę do UM.
Moje dziecko jak chce wyjechać ,to teraz pracuje i zarabia 40zł.dziennie.
Ja jak nie mam .to biorę kredyt i później spłacam.
A jak dzieci są małe, pochodzą z ubogiej rodziny i nie mają szansy na zarobek z racji wieku <10 lat? Jak ktoś lubi brać kredyt całe życie, niech sobie bierze - kto inteligentny, ten nie bierze.
Lolo a po jasną anielkę bierzesz kredyt skoro Twoje dziecko zarabia 40zł dziennie. 20 dni po 40zł to 800zł miesięcznie. Niejeden pracownik tego nie ma. Bo bezrobocie Panie Lolo. A ile to dziecko ma latek - że takie super obrotne. A kredyty są dla bogatych... bo tylko ich stać na spłacanie ich. Niektórym na życie nie wystarczy a co dopiero by spłacać raty.
Jeśli ktoś bezrobotny ,to raczej wypoczynek mu nie jest potrzebny, niech pojedzie z dzieckiem na Słoneczko lub nad Zalew rowerem i na to kasy mu wystarczy. Kto powiedział że każdy musi wyjechać poza powiat.
wypowiedź poniżej poziomu mułu w Bugaju.
Panie Lolo - tu nie jest mowa o bezrobotnych i ich wakacjach. Czegoś chyba nie pojmujesz człowieku.
Podziękowania dla radnego Szymona Miazka i Tomasza Sokalskiego, że wzięli w obronę harcerzy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!