Krew zalewa, jak czytam te niby wstępne ustalenia policji. Ciekaw jestem tylko jakie moce wyższe mają Ci z BMW, skoro policja tak pisze, a są świadkowie i nagranie z jaką prędkością to bmw jechało i mrugało światłami żeby mu uciekać i zrobić miejsce. Co to za różnica którym pasem ta Ś.P.Rodzina jechała, jak nawet nie miała szansy na ucieczkę...
Nie wiem,która wersja jest prawdziwa,ale około 3 minuty wcześniej BMW, wyprzedzało mnie po lewym pasie i myślę, że około 200 km prędkości, to mieli minimum. Według mnie to oni staranowali tę KIA, ale to było jakieś 2 km z przodu także świadkiem nie byłem.
Być może wyprzedzali ,,miszcza,, środkowego pasa? Wielu tak jeździ, mimo że jedzie wolniej, to blokuje środkowy pas i ryzykowne jest wyprzedzanie go z prawej. Proponuję odpowiednie aby odpowiednie służby przyjrzały się takim ,, miszczom,,,
jak zwykle giną niewinni, a nie ci co powinni, czyli 3 rycerzy krysztalu śmierci z bmw
Jeżeli uderzyli w bariery tą Kia, to skąd aż takie uszkodzenia w BMW? Przecież beemka też uczestniczyła w zderzeniu.
"...niewyjaśnionych przyczyn uderzył w bariery energochłonne..." serio? Jak w tył wjechał mu burak jadący grubo za duzo to nie są chyba niewyjaśnione przyczyny
Po prostu dalsze zostrzanie przepisów ....niema innego wyjścia odcinkowe pomiary prędkości na autostradach , do tego nieoznakowane radiowozy, drony i fotoradary itd....taka prośba do władz ...
Nie wiem jak bylo ale na autostradzie na wysokosci selgrosa jechalismy prawym pasem na tempomacie 140 a na lewym wyprzedzilo na bmw i tylko swist byl. Zauwazylismy jedynie poczatek rejestracji SO. To chyba z Sosnowca. I chwile pozniej dojechalismy do tej ogromnej tragedii. Gdzie autostrada wygladala jak dom po wlamaniu, wszystkie rzeczy osobiste i ubrania lezaly na asfalcie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!