tyle mówi się o nadmiernej prędkości i nic to nie daje w takiej sytuacji - wiele razy przepisowo wyprzedzam inne auta na autostradzie z prędkością 140km/h a nie jeden oszołom z tyłu mruga, podjeżdża i cuduje - idioci na drodze. Za naszymi granicami tego nie ma , na Słowacji , Węgry Austria itd. tempomat na 130 km/h i całą autostradę tak pokonałem (oczywiście prawym pasem a jak trzeba to lewym i nikt nie mrugał światłami ) jak wracałem do naszego kraju po przekroczeniu granicy znów cyrki i dzicz na autostradach - a najlepsza akcja jak BMW wściekle mnie wyprzedzała z ponad 200 km/h a za 15 minut na trasie jedzie za tirem 90 km/h - świr i wariat.
Odcinkowy pomiar prędkości dużo by pomógł, ale jeśli ktoś jedzie może 50km/h po autostradzie w nocy to samobójcą jest, nie piesze o tym przypadku, ale ogrom razy już tak wyprzedzałem takie auta z które jechały z prędkością ciągnika rolniczego
Jeśli kierowca BMW za to co zrobił nie dostanie 15 lat przynajmniej, to znaczy , że rodzinka Pana kierowcy jest wysoko ustawiona. Mam nadzieję, że sumienie tych trzech z BMW do końca życia będzie dawało znać.
Mam wrażenie,że kierowca bmw to ktoś z układami, z tzw. finansowo "ważnej" rodzinki, bo treść artykułu sugeruje, że co by nie było wszystko będzie winą rodzinki jadącej Kią.
A dla czyjego dobra policja "więcej informacji nie udziela",że nawet wiek kierowcy BMW i skąd nie podają?
A wystarczy,że przysłowiowy Kowalski z Nowakiem w Wąchocku stukną się autami i informacja od A-Z?
BMW czyli Blokada Możliwych Wiadomosci
Jeśli Kia "sama" uderzyła w bariery, to
DLACZEGO BMW MA CALY ROZJ... PRZÓD AUTA?
Tak samoczynnie sobie tą BMW zrobiła?
To żarty policji czy konieczność wpisu,że BMW nie m z tym wypadkiem nic wspolnego?
I tu pojawia się odpowiedz dlaczego auta koreańskie są tańsze od niemieckich .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!