metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
dzony ~dzony (Gość)04.02.2010 19:50

Nie znam gościa,nie wiem co to za typ.
Dlaczego--a no 11 koła co miesiąc piechotą nie chodzi a te bajki typu "bo mieszkańcy mogą zawsze liczyć na moją pomoc, a ja na pewno będę się liczył z opinią mieszkańców" to zwykła kiełbasa wyborcza,tak jest zawsze jak zbliżają się wybory,obiecują gruszki na wierzbie a po wyborach odwracają się do wszystkich d****mi.Ja się na to nie dam nabrać.

00

BLEKI BLEKIranga04.02.2010 20:00

a ja proponuje na prezydenta kogoś młodego np. Pawła Reisinga.

00

edek ~edek (Gość)04.02.2010 20:25

Chyba każdy z nas oczekuje tu poważnych wypowiedzi,a często słychać "wybierzmy młodego"co w ugruntowanych już demokracjach nie ma żadnego znaczenia.Jestem przekonany,że tego typu wrzutki są autorstwem sztabu "młodego"Chojniaka,ma on obecnie największe możliwości wykorzystywania mediów za friko dla swej prywatnej kampanii.Jego notowania w porównaniu z tymi z przed 4 lat zdecydowanie spadły z powodu niezwolnienia Munika oraz wręcz fanatyzmu religijnemu.

00

antal ~antal (Gość)04.02.2010 20:59

nie znasz gościa to się nie wypowiadaj. Pan Jan jest nabardziej znanym i skutecznym społecznikiem w mieście.

00

PT 09 ~PT 09 (Gość)04.02.2010 21:31

Dlaczego Jan Dziemdziora chce zostać prezydentem?bo ciężko takim jak on jest się oderwać od koryta i chce jeszcze więcej.Na szczęście ludzie w Piotrkowie są mądrzy i nie zagłosują na komune.Na emeryture Obywatelu Towarzyszu Dziemdziora-ku chwale Ojczyzny!!!

00

Kudłaty ~Kudłaty (Gość)04.02.2010 21:35

To jest jedyny człowiek który będąc radnym wychodzi do zwykłych ludzi i nie boi się udzielać społecznie a ,że z lewicy to co z tego . Obecny nie z lewicy i co? Tylko w kościele siedzi .POPIERAM

00

Misza ~Misza (Gość)04.02.2010 21:50

Pania Janie... Szkoda mi Pana. Porządny z Pana chłop.. idź Pan wnuki bawić.

00

witold k ~witold k (Gość)04.02.2010 21:56

Panie Janie, na pewno demokracja będzie postępować i niebawem mieszkańcy miasta będą wybierać, w powszechnych wyborach, Komendanta Milicji Obywatelskiej. Mowa o formacji powołanej w 1917 a nie 1944 roku. Wtedy przyjdzie na pana czas.

Komentarz był edytowany przez autora: 04.02.2010 22:00

00

Ostry ~Ostry (Gość)04.02.2010 21:59

Trzeba zaczekać jaką kandydaturę zgłosi RIG. Reising to chyba PLATFORMA. Nie czepiajcie się Dziemdziory bo nie dorośliście mu do pięt. Najłatwiej jest anonimowo krytykować. I nie obrażajcie go bo wasze IP w każdej chwili można ustalić.

00

stanisław ~stanisław (Gość)04.02.2010 22:15

Cytuję:
Panie Janie, na pewno demokracja będzie postępować i niebawem mieszkańcy miasta będą wybierać, w powszechnych wyborach, Komendanta Milicji Obywatelskiej. Mowa o formacji powołanej w 1917 a nie 1944 roku. Wtedy przyjdzie na pana czas.

Panie Witku, skąd w panu tyle złości i nienawiści? Czy tacy jak pan katolicy powinni być aż tak zagniewani na bliźnich? - Czy katolicy mają brać z pana przykład? - Proszę sobie przypomnieć co pan zrobił a czego nie zrobił kiedy był radnym! Ja wiem i pan też. Miotacie się na tej prawicy jak ryby wyrzucone przez morze na plażę. Czego się boicie? Co ten człowiek wam zrobił złego?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat