nie strasz nie strasz ..........
Myślałem, że nie pójdę na najbliższe wybory prezydenckie w naszym mieście. Jeśli jednak kandyduje Pan Jan Dziemdziora, to na pewno stawię się z całą rodziną, żeby go poprzeć. Potrzeba nam więcej takich polityków jak on!!
i co mi zrobisz jak ustalisz moje IP?????, weź idź stąd...zablokujesz mi internet?? a może to jakieś pogróżki???
To miasto już jest miastem emerytów rencistów nauk jazdy stacji paliw itd!Obecny w miare młody i co?!I NIC!3maj się Janek
Uważam, że komentarze dotyczące wieku kandydata powinny zostać usunięte. Nawołuja do dyskryminacji.
DO TYCH, CO NI WIEDZĄ:
1. Obywatele są równi wobec prawa, bierne i czynne prawo wyborcze nie wygasa wraz z wiekiem emerytalnym.
2. Wiek emerytalny dla mężczyzny to 65 lat. Pan Dziemdziora ma lat 62.
Proszę administratora o opinię w tej sprawie.
Nie proponuje jako koordynatora kampanii wyborczej p. Rafała Czajke bo wtedy szanse przepadną i nici z prezydentury.
Nie! nie ma we mnie złości. Każdy powinien robić to na czym się zna. Co dobrze robi. Pan Jan jest dobrym osiedlowym milicjantem obywatelskim. Prezydent jest ponad to...
Popieram
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!