Niech ta pożal się Pani poseł zajmie się sprawami w naszym rejonie np. Głupim pomysłem przeniesienia oddziałów z SSW do PZOZ-U.
a ja radzę ci wracać do służby zdrowia bo marna twoja polityka jest a koryta się trzymasz
Błąd 404. TVP usuwa nieprawomyślną opinię grafologa-Dobra zmiana PISLAMSKA - motłoch ma wiedzieć tylko to co PAN rzeknie!-http://natemat.pl/172371,blad-404-tvp-usuwa-nieprawomyslna-opinie-grafologa
"Niezależnie od wszystkiego dla mnie Wałęsa był bohaterem tamtych czasów i będzie nim."
No to na co Ty czekasz?
Gdyby był czysty, to nie obalałby nocą rządu i do lustracji by doszło. Bardzo mu widocznie zależało, by nie wyszło na jaw, kto jest kim. Bolek i koniec, do tego cienki. Bohater na mitach wylansowany.
Ta Pani jest przy korycie przeszło 20 lat pytam CO ONA ZROBIŁA DLA PIOTRKOWA ????? I OKOLIC ???????????? Nawet droga S8 mineła Piotrków !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A moja żona mówi, że Wałęsie należy się status poszkodowanego, bo SB nie wypłaciła Mu należności za ostatni donos. Hmm... W takim przypadku... Ona chyba ma rację.
IPN ma dużo roboty, bo każdy chce wiedzieć, kto z sąsiadów, przyjaciół jest (nie był) Judaszem.
Maciek, szukaj kwitów na Kaczora i innych PISiorów. Jak znajdziesz, opublikuj i wtedy będziemy o Nich dyskutować. W tej chwili, to tylko Twoje, niezbyt mądre, gadanie w celu odwrócenia uwagi. Dla mnie kabel, to kabel i kropka. Dzięki kablowaniu postawili go na czele strajku. Już wówczas trzymali go za mordę i będą go trzymać nadal, jeśli nie wywali całej prawdy na stół. To zresztą dotyczy wszystkich, którzy kablowali. Z PIS-u też. Pomyśl, że naszym prezydentem był donosiciel, na którego postawę mieli jacyś UB-cy. Pomyśl, że i dziś, być może, są przy władzy ludzie równie z tych samych powodów dyspozycyjni. Jeśli Ci to nie przeszkadza, to może jedynie znaczyć, że sam należysz do tej grupy.
To nie Bolek donosił tylko Bolkowi donosili i to nie mało. Szczególnie w czasach internowania:
Źródło: http://wiadomosci.onet.pl/kraj/internowany-lech-walesa-wypil-289-butelek-wodki/sjhmg
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!