Te 10 osób nie musiałoby jeździć całą niedzielę. Te 10 osób mogło to zrobić w piątek i najwyżej by się jeden czy 2 dni światła zapaliły wcześniej, ale w niedzielę już by było normalnie i przede wszystkim bezpieczniej.
Wczoraj jechałem w tych egipskich ciemnościach po godz 17 przez Piotrków. Jadąc Roosevelta minąłem ulicę Graniczną i nagle po wjechaniu na teren Bujen nastała jasność. Można ?
BTW. odnosząc się do tłumaczenia Dyrektora ZDiUM - wiem Pan ile przez godzinę można potrącić osób na przejściach?
co roku to samo tłumaczenie niedługo będzie że zima zaskoczyła drogowców
Marusiński i wszystko ciemne. No nie wiedział chłopina. Wybraliscie wiernickiego, a macie marusinskiego.
miałby robotę, no patrzcie ludziska, lepiej gdy na mieście było ciemno jak wiadomo w czyjej rzyci, bo ciemności były wszędzie, i dodatkowo w kilku miejscach mgła. Jak co roku przyszła zmiana czasu, niesamowite. Zima też Was za chwilę zaskoczy.
Wczoraj po zmroku było bardzo nieprzyjemnie na naszych piotrkowskich ulicach. A zmrok zapadł o 16.30, czyli wg czasu letniego o 17.30. Nie była to niespodzianka, prawda? Tymczasem latarnie uliczne zaczęły zapalać się dopiero o 17.50 czyli o 18.50 wg czasu letniego. Przez półtorej godziny na chodnikach obfitujących w nierówności idąc po ciemku trudno było czuć się bezpiecznie
To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.
Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!