Wczoraj jechałem w tych egipskich ciemnościach po godz 17 przez Piotrków. Jadąc Roosevelta minąłem ulicę Graniczną i nagle po wjechaniu na teren Bujen nastała jasność. Można ?
BTW. odnosząc się do tłumaczenia Dyrektora ZDiUM - wiem Pan ile przez godzinę można potrącić osób na przejściach?
Te 10 osób nie musiałoby jeździć całą niedzielę. Te 10 osób mogło to zrobić w piątek i najwyżej by się jeden czy 2 dni światła zapaliły wcześniej, ale w niedzielę już by było normalnie i przede wszystkim bezpieczniej.
koło mnie naprawiają wodociąg. Robią całą dobę a tu tym ludziom 2 razy do roku nie chce się objechać miasta, żeby przestawić oświetlenie... Brak słów. Komuna się skończyła, teraz trzeba pracować, w normalnej firmie za gadkę typu "trzeba by było się ruszyć" poleciałaby dyscyplinarka i koniec.
Co za bzdura przecież zegarki cofaliśmy a nie przesuwaliśmy do przodu więc światła powinny zapalić się godzinę wcześniej a nie później
Czy nie prościej założyć czujniki zmierzchowe zamiast zegarów? Robi się ciemno-zmierzch (można wyregulować) i zapalają się światła. Wtedy nie ważne czy na zegarach mamy czas letni, zimowy, chiński czy amerykański... Dalej, dzień się skraca czyli mniej więcej co miesiąc trzeba przestawiać czas zapalania-gaśnięcia świateł i ktoś to musi robić rozumiem ręcznie. Bez sensu.
Ludzie, przecież to jest SKANDAL !!! Oczekujemy wyciągnięcia KONSEKWENCJI !!! Pan Jacek do spuszczenia za tą bulwersującą wypowiedź !!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!