Ważne jest, żeby był uczciwy. Mam przykre doświadczenie w tej dziedzinie....
Nie ma takiego numeru, nie ma takiego numeru...
przykra sprawa ale Pan Marian F. naprawia w swoim warsztacie zazwyczaj auta które są autami z wyższej półki a jak juz ktoś przyjedzie tańszym autem to już jest traktowany jak wyrzutek i wiem to z czteroletniego doświadczenia, z tą firmą, kasa niestety zawsze najważniejsza .... a godność czlowieka jest zawsze na ostatnim miejscu.
Ja się muszę zgodzić z moim przedmówcą, sama jestem właścicielką tańszego auta i muszę przyznać, że ilekroć tam byłam czułam się "olana". Nie wiem, może mieli akurat więcej klientów, w każdym razie ja się zraziłam i już więcej tam nie pojadę.
jeszcze dodaje wam do tematu ze u nich za praktycznie za byle jaka naprawę zdzierają dużo za robociznę przykładowo średnio 100 zł
Od ładnych kilku lat to nie jest już numer kierunkowy: https://pl.wikipedia.org/wiki/Numer_kierunkowy
Dotyczy to kierunkowego 0-44,natomiast dzwoniąc na stacjonarny przed numerem docelowym wybieramy 44.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!