metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kierowca ~kierowca (Gość)17.11.2013 19:12

a ja jestem zadowolony bo inni z moim autem nie wiedzieli co jest nie tak. Naprawiałem tę sama wadę u kliku mechaników no i kilka razy płaciłem a auto wciąż szwankowało. Byłem w końcu u nich zostawiłem auto rano potem zadzwonili co jest wg nich i ile to będzie kosztowało auto odebrałem po południu.
Aha jeszcze powiedzieli mi co należałoby zrobić bo może się niedługo zepsuć

00

Avantgarde ~Avantgarde (Gość)17.11.2013 20:40

Mi robił auto 2 tygodnie. Dopiero jak chciałem zabrać auto to nagle w 2 godziny naprawili. Ponadto wzieli 1200zł!!! Mało tego kazałem zamontować część którą miałem w zapasie a przy odbiorze auta powiadomili mnie że założyli swoją bez mojej wiedzy w cenie 2x wyższej niż rynkowa! 2 razy byłem i nigdy już tam nie pojadę. Jest dużo więcej uczciwszych, tak samo dobrych i najważniejsze że tańszych warsztatów. Nie polecam.

01

Były klient ~Były klient (Gość)18.11.2013 05:22

Warsztat bardzo dobry ale po zatrudnieniu p. Andrzeja ceny ostatnio wzrosły o czym do końca nie ma pojęcia właściciel średnio o 50 zł na każdym aucie warto to kontrolować panie Marianie

10

klient ~klient (Gość)20.11.2013 21:32

Ja zostawiłem auto do naprawy, dostałem kosztorys i wszystko się zgadzało.

00

klientka ~klientka (Gość)20.11.2013 21:38

Wymieniałam u nich rozrząd w swoim samochodzie.Dali wybór oryginalu lub zamiennika, być może trochę drożej niż gdzie indziej ale dobra obsługa i jakość. Na pewno będę do nich jeździła.

00

kqkkkmmm ~kqkkkmmm (Gość)04.03.2019 19:51

powiem tak mechanicy jedno razowej wizyty nie dość że naprawili mi busa w taki sposób że na ciepłym silniku nie chę odpalać to jeszcze wcześniej mnie naciągneli na czyszczenie układu paliwowego nie polecam wg właściciel bardzo chamski dla ludzi którzy mają skromny samochód

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat