Tak powinno być, ale urzędniki traktują własność publiczną jako swoją, a swoją jako tylko swoją.
a jeszcze z rok temu to starostwo chciało oddać miastu cały szpital za darmo ze wszystkimi działkami i budynkami, i miasto też nie chciało. a teraz żałują jednej działki. wstyd za takich radnych. Gorzej jak się starosta wkurzy i zamknie szpital i przychodnie dla mieszkańców miasta i zostawi go tylko dla tych z powiatu. wtedy rozliczeni zostaną Ci radni
to ten szpital jest powiatu? myślałam że miasta, bo się tam leczyłam, dlaczego więc nie chcą radni dać tej działki skoro my się tam leczmy. to gdzie jest miasta szpital na Rakowskiej?
strachy na lachy - to niech zamknie, i tak wszyscy omijają ten szpital szerokim łukiem:)Przecież mało jest osób, które decydują się tam nawet rodzić.
Szpital jest szykowany do prywatyzacji a nowy właściciel pewnie nie chce inwestować jeśli ziemia nie będzie częścią majątku szpitala. Przecież jak za kilka lat rozwali budynek to działeczka zostanie pod kolejny market.
Będzie tak jak z dworcem PKS. Wykupili całą firmę a teraz z dworca chcą zrobić przystanek (4 stanowiska dla autobusów bez placu postojowego) a na pozostałym terenie będzie galeria handlowa.
Urodzilo mi sie w tym szpitalu dwoje dzieci oraz uratowano mame. Wszystko dzieki super personelowi.jak mam sie teraz czuc Jako mieszkaniec piotrkowa
dokładnie tak, niech się wezmą ci nasi radni i trochę choć pomyślą. może nie będzie bolało - tak bardzo
"radny SLD Jan Dziemdziora, który chciał również wiedzieć, czy szpital posiada środki finansowe i czy zamierza inwestować w teren" a może by pan radny jeden z drugim łaskawie wsparli z budżetu miasta te inwestycje w nasz szpital, a nie tylko na tych ze wsi liczyć, że nam szpital utrzymają
dopiero teraz sobie uświadomiłam że starostwo utrzymuje ten szpital, a miasto co???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!