tak wygląda demokracja - kowalski za bezpodstawne wezwanie policji dostanie mandat ale jak zrobi to ksiądz to nic się nie stało; kowalski zamknie siłą obce dziecko w pokoju to w najlepszym wypadku dostanie zawiasy, a tu jeszcze brakowało żeby bili księżom brawo. cudownie
Ludzie kochani czy wy wszyscy nie macie innych problemów. Jak ta czarna stonka dobiera się do dzieci to nikomu nie przeszkadza chodzi bezkarny ???????? policja jakie przeztępstwo wytropiła. Należą się tej władzy nagrody pieniężne ????????????????????????
OMZR i K - jeśli przegracie w polskich sądach, to do Strasburga. Nie odpuszczajcie.
czy ktoś zmuszał tego gagatka do pójścia do kościoła ? jeżeli już poszedł ma się zachowywać zgodnie z przyjętymi normami ,jestem katolikiem i jest to obraza dla takich lidzi jak ja ,pozostaje pytanie gdzie byli rodzice i jakie wychowanie z domu wyniósł ?
Nie chodzę do cerkwi na msze, bo nie mam ochoty, do kościoła jak ktoś nie chce też niech nie chodzi... A tutaj żartów mu się zachciało...
No nie można nic zrobić bo co rydzyk powie.. Jeszcze się puści na tv coś co zaszkodzi władzy.
Chłopak nie powinien brać hostii jeśli nie miał zamiaru jej zjeść ale nie można go zamykać.
Najlepiej przywrócić świętą inkwizycję, czarownice palić na stosie, szkoły tylko przykościelne z wiedzą że ziemia jest płaska i niosą ją słonie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!