Drodzy przedslawicieli OMZRiK nie wypowiadajcie słów których znaczenia nie jesteście w stanie zrozumieć.Chyba brakuje III wojny światowej abyście poięli znaczenie co znaczą słowa: "oprawca" czy też "uwięziony".
I niech staną przed sądem. To wszystko staje się chore. Jaki paragraf za taki czyn. To jest śmiech poprostu co oni wyprawiają myślą że są panami wszystkiego i wszystkich. Kościół zszedł z drogi jaką powinien iść i sam odepchnie od siebie ludzi.
Też miałem podobną sytuację a powodem było zachłyśnięcie. Jako dorosły jakoś sobie poradziłem ale dziecko mogło tak zareagować. Księża nie powinni tak się zachować i powinnie ponieś karę za swoje grzechy.
wszyscy pisza na chlopaka a czy ktos z was zapytal sie go jaki byl powod takiego zachowania??? dlaczego duchowni nie potrafili wyjasnic tego miedzy młodym a soba? dlaczego go zamkneli i wezwali policje? czy policja jest od rozwiazywania takich problemow?
Jak się powie złe słowo o paradzie gejów i lesbijek, to jest wielkie halo że dyskryminacja i średniowieczne podejście... ale jak ktoś opluwa się katolików za to że bronią swojej wiary, to wtedy wszystko OK...jakieś chore to wszystko zaczyna się robić...
Za moich czasów za coś takiego wpierdziel od ojca i matki nauczyłby młodego cwaniakowania wśród koleżków, Teraz pewnie nawet komentarz nie zostanie umieszczony. Smutne to.
Nie miał jak ukraść, to myślał że wyniesie hostie ten sposób co uczynił, tyle że nie ma paragrafu na to i nic biednemu chlopczykowi nie zrobia.i dobrze
Zawsze mnie ciekawilo kto produkuje to ,,Calo Chrystusa'na tak wielka skale .Dlaczego nie jest to np okruszek chleba.W mojej rodzinie byl i jest chleb swietoscia.Jak czasem wypadnie z reki ,to podnosze i caluje. Tez tak macie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!