A wiadomo dlaczego chłopak wypluł opłatek? Może coś go do tego skłoniło. A czy księża mają robione badania do celów sanitarno-epidemiologicznych skoro każdemu podają opłatek gołymi rękoma i czy każdy z nich posiada takowe orzeczenie że nie jest nosicielem jakiegoś paskudztwa? Proponowałbym jeszcze pełny kalendarz szczepień obowiązkowych dla tych panów.
Kiedys na slubie w kosciele ksiadz byl tak nawalony ze pomylil slub z pogrzebem.W pewnym momencie wyglosil ,,a teraz pomodlmy sie za Katarzyne i zmarlego Krzysztofa' ktory to wlasnie stal przed tym pijakiem..
Ludzie,po co wy w ogóle chodzicie do kościoła?? Nie macie nic innego do roboty?? Strata czasu, ja tam wolę walnąć się na kanapie i wyciągnąć kopyta przed telewizorem.
A ja nie chodze do kosciola bo nie znosze smrodu od wiernych Mieszanina tanich perfum ,smrod naftaliny i czosnku po niedzielnym sniadaniu wiernych doprowadzal mnie do wymiotow.Poniewaz Bog jest podobno wszedzie,to ja modle sie w domu,czy w drodze do pracy.
Jak nie chciał to po co brał?
Pytam? mógł domu zostać grać na komputerze!!!
A nie swoje pokazywać złość!!!
Szczera modlitwa domu czy kościele to jest ważne.
Anie przyjdą ten bogaty,ten rozwodnik boję robią jak z kościoła wyjdą.
Po cholerę szedł do kościoła. To on okazał brak szacunku wobec Boga i ludzi wierzących!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!