Nie wchodząc w słuszność czy niesłuszność tego referendum. Całość tej sytuacji świadczy tylko o kompletnym braku profesjonalizmu osób, które rozkręciły całą akcję z referendum. Zamiast zorganizować to tak aby nie było wątpliwości co do osób zbierających podpisy oraz sposobu ich zbierania ich prawdziwości, czytelności, niepowtarzalności itd. Zrobiliście kompletną amatorszczyznę, która świadczy tylko i wyłącznie o waszej niekompetencji i o tym, że nie powinniście zajmować poważnymi sprawami.
Odwołać prezydenta, rewelacja ! Jednak kiedy ustanowiony będzie komisarz, najprawdopodobniej będzie nim pan Janik. Tylko tym mogę sobie wytłumaczyć jego ostatni brak aktywności. A wtedy... Spadamy z deszczu pod rynnę.
Podajcie dane potencjalnego kandydata na prezydenta, bo nie pójdę na referendum.
Teraz wszyscy na referendum nie ważne czy na obecnego Prezydenta czy na Komisarza na wybory trzeba iść.Popierasz pana Chojniaka to przyjdź i głosuj nie siedź bezczynnie w domu.
Mam pytanie :czy portal epiotrków popiera tę hucpę? Bo bardzo się tym podnieca i co 2 dni nowy artykulik na ten temat??? Odwagi, proszę się przyznać
Od zawsze jestem przeciw Chojniakowi i nigdy nie głosowałam na niego. W obecnej sytuacji wolałabym jednak, żeby zabrakło głosów i nie udało się zrobić referendum - myślę, że ono niewiele da poza wydatkami z miejskich (naszych) pieniędzy. Jeśli jednak odbędzie się, to idę koniecznie i głosuję za odwołaniem. Każdego będę namawiać, żeby szedł, żeby głosował zgodnie z własnymi przekonaniami, bo zbyt niska frekwencja to nieważne referendum, które w takim układzie będzie na korzyść dla nieudolnie nam panującego Krzysztofa Świątobliwego
Kto się boi referendum? Z treści opinii wynika, że nie tylko prezydent Piotrkowa Tryb. ale także bardzo dużo innych osób. Przyjdzie walec zmian i wyrówna, jak się nie uda teraz to w przyszłym roku. Mieszkańcy Piotrkowa Trybunalskiego zasługują na gospodarza z prawdziwego zdarzenia.
Mlodzi ludzie sobie rade dadza ale poczekamy pozyjemy co bedzie z tymi hura optymistami z emerytura 1300 zl. Powodzenia.
Wyjdzie kupa nie referendum.Przecież w maju przyszłego roku są wybory .Marnują kasę którą można lepiej wydać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!