Sara bądź pierwszą, która liżąc władzę po genitaliach poda te dokonania obecnej władzy z 7 lat nieudolstwa.
Wymień konkrety, które przełożyły się na:
- ogólną poprawę życia w mieście,
- komfortu życia,
- komfortu rodziny,
- komfortu materialno-finansowego mieszkańców miasta,
- wzrost zatrudnienia,
- wsparcie władzy w walce z bezrobociem na rynku lokalnym,
Jak tego dokonasz będziesz pierwszą wazeliną władzy, która poda jakieś czyny namacalne dające efektywne wsparcie i korzyści dla mieszkańców miasta.
Tak. I dzisiejszy deszcz też. To niebiosa płaczą...
Weź puknij się w głowę (żeby tylko za duże echo nie powstało) i nie wyciągaj słów z kontekstu.
Ale mnie też się podoba! Choć uważam, że można było np. pokazać fundamenty, może zrobić jakąś wystawę archeologiczną, może jeszcze inaczej uwypuklić tą pamiątkę po chwalebnych latach Piotrkowa? Ale nie za takie pieniądze!!! Fontanna jw.
Ha i jesteśmy jedynym miastem w polsce gdzie taki murek kosztował tyle kasy ot ewenement nawet na skale światową :)))
Z tymi genitaliami i wazeliną to brzmi prymitywnie i niesmacznie. No cóż język świadczy o człowieku... Na wszystkie twoje zapytania znajdziesz odpowiedzi w "Wieściach Trybunalskich". Polecam. Zero obłudy, sama prawda. NA REFERENDUM NIE IDZIEMY, bo to absurdalna inicjatywa.
Głodnemu chleb na myśli. Ja sypiam tylko z moim mężem. Prezydenta nie ocenia się przez pryzmat łóżka, zwłaszcza takiego prezydenta, dla którego rodzina to podstawa. Ale czy ty to zrozumiesz?
Ja słucham głosu Boga i sumienia oraz mądrych ludzi.
Wszystko kosztuje, a inne fajne pomysły można będzie kiedyś zrealizować. Prezydent Chojniak jest otwarty na inicjatywę piotrkowian. Przed nim trzecia kadencja i kolejne, więc jest szansa na realizację.
nad takimi jak ty... na referendum pojdzie kto bedzie chcial i mial ochote a tobie g**** do tego...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!