Szanowny adwersarzu. Nieważne jest czy z orkiestrą, czy na boso za orkiestrą, ale iść trzeba.Taki jest obowiązek każdego obywatela.
Doceniam wyburzenie kilku kamienic. Przynajmniej jest luźniej ;-)
A cały ten trakt to pomysł poprzedniego prezydenta, jakby co...
Są różne fundusze unijne...
Dziękuję, że mnie pieski prezydenta zaczęły obszczekiwać. Jestem doceniony. A pieski, swoją drogą, uwielbiam...
A z tego nie można? Czy nie dasię?
Przecież to jedna wielka ściema. Przy korycie jest jedna ekipa a chce być inna i tylko o to chodzi. Nie chodzi o dobro miasta tylko o to aby być przy korycie...
Niech się banda darmozjadów i jednych i drugich do roboty weźmie!!!!!!!!
Ja uwielbiam koty i nie mów, że ktoś jest pieskiem pr.bo z pinokia przejdziesz na ks.PAJAC
Chojniak w radiu mówi o 180-cio mln. zadłużeniu,Pampuch pisze o tym w gazecie,Chojniak idzie do sądu o sprostowanie tego, KTOŚ TU SIĘ Z ..JEM NA GŁOWE POZAMIENIAŁ,HAHAHAHAHA.
CHOJNIAK JEST O"K gdzie można dostać takie naklejki?też bym chciał taką mieć
Dodałbym jeszcze Matusiejki świeżej - prosto z Pol'a
Moi Drodzy:) Czy już wiecie, że dotychczas PIO przegrało już 5 spraw w Sądzie? Brawa dla K. Chojniaka:)
Też dostaliście dzisiaj do skrzynek pocztowych szmatławca pod tytułem "Wieści trybunalskie"? Można tam przeczytać takie brednie jak np. dane o remontach piotrkowskich ulic w latach 2007-2013. Wg autorów w tym czasie wybudowano w Piotrkowie Trybunalskim 7760 km ulic, przebudowano 19398 km i wyremontowano 45827 km. Razem 72985 km!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!