Szanuję twoje komentarze (na ogół), ale smuci mnie, że stajesz po złej stronie, być może nawet wierzysz w co piszesz. Tym bardziej to zasmuca. Wiesz, może dziś kilku, ale to się przerodzi w kilka tysięcy. Wkrótce się przekonasz. Przykro, że jesteś z tymi, którzy źle robią w życiu.
Myśle, że grupa zapaleńców nie może się pogodzić z tym, że zsyłane kontrole na Urząd nie wykazują nadużyć. Dlatego pozostaje im mieszć w głowie mieszkańcom. Ale PIOTRKOWIIANIE widzą jak miasto się zmienia na lepsze. A może by ten czas i pieniądze poświęcić na inicjatywy społeczne dające rozwój miastu, domy dziecka.
ja nie bawię się tu w tą dziecinadę i nie piszę, że Chojniak jest bee a Kowalski jest ok. Nie rozkładam na czynniki pierwsze układów personalnych obecnych i byłych rezydentów UM. To jest bez sensu. To jest to samo bagno i droga prowadząca donikąd. Twierdzę, że Ci (PIO) ludzie nie proponują żadnej idei, żadnej! Nie ma tam nic nowego, ten sam syf tylko o twarze inne. Dlatego mam nadzieję, że nikt tego nie łyknie.
To może zostawmy Panu preziowi!Ma okazję się wykazać!
Oczywiście. Oto pierwszy z brzegu przykład: http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/1312667,mniej-kasy-na-remonty-i-naprawy-drog-wiecej-rozczarowanych,id,t.html#f78bc42eeed10b3b,1,3,4
Czyli wg Ciebie jest teraz mniej dziur do załatania niż w ubiegłym roku?
Do "Piotrkowianina"
Jeśli dla Ciebie, rozwój Piotrkowa to, powiedzmy 3 dziury, to chyba nie mamy z sobą o czym rozmawiać.
A co za rozwój w PT widzisz za władzy obecnego prezydenta?!
Forumowiczu szczepan: W jakich władzach miasta działali Pampuch czy Gletkier? Nie siej fermentu i zadymy. Pampuch był kierownikiem biura prasowego Matusewicza i jego rzecznikiem. Czy rzecznik to władza? Idąc tokiem twojego rozumowania oznaczałoby, że Elżbieta Jarszak albo Jarosław Bąkowicz też są u władzy. Ciemnogród z ciebie szczepan. Zawiodłem się na tobie. Idź do Chojniaka się pożalić to może się załapiesz kiedyś w przyszłości do rady miasta z jego stowarzyszenia.
Proszę poinformować forumowiczów na forum epiotrkow.pl a pozostałych mieszkańców Piotrkowa np. na antenie lokalnego radia i poprzez wywieszenie na słupach ogłoszeniowych stosownej informacji: - że w poniedziałek 12 marca 2012 r o godz. 17 (gdzie z podaniem dokładnego adresu i miejsca) odbędzie się pierwsze spotkanie z komitetem założycielskim Piotrkowska Inicjatywa Obywatelska oraz jakie sprawy znajdą się w porządku spotkania. Jest to b. istotne bowiem ludzie muszą wiedzieć, aby was media Chojniaka typu: FAMKA nie obśmiały, że na spotkanie przyszła zaledwie garstka mieszkańców. W trakcie dyskusji osoba prowadząca powinna udzielać przybyły, głosu w max. 3 minutowych wystąpieniach. Nie ma czego ukrywać. Nie wykluczone, że przyjdą tez Znajdą się zadymiarze wynajęci przez klakierów sprawujących władzę.
Co za idiota podszywa się pod moją skromną osobę?
Nie oceniam treści, tylko zachowanie tego łobuza. Proszę to wykasować - wiecie skąd najczęściej piszę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!