metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ares1 ~ares1 (Gość)09.03.2012 13:12

"luzik" napisał(a):

Co za idiota podszywa się pod moją skromną osobę?

To się zarejestruj i po kłopocie :)))

00

luzik ~luzik (Gość)09.03.2012 13:36

"ares1" napisał(a):
To się zarejestruj

Mam nadzieję, ze to nie jest prowokacja ...

00

ares1 ~ares1 (Gość)09.03.2012 13:41

"luzik" napisał(a):
Mam nadzieję, ze to nie jest prowokacja ...

Więc tym bardziej się zarejestruj.No chyba że się czegoś obawiasz!

00

szczepan ~szczepan (Gość)09.03.2012 14:17

Cytuję:
W jakich władzach miasta działali Pampuch czy Gletkier? Nie siej fermentu i zadymy. Pampuch był kierownikiem biura prasowego Matusewicza i jego rzecznikiem. Czy rzecznik to władza? Idąc tokiem twojego rozumowania oznaczałoby, że Elżbieta Jarszak albo Jarosław Bąkowicz też są u władzy. Ciemnogród z ciebie szczepan. Zawiodłem się na tobie. Idź do Chojniaka się pożalić to może się załapiesz kiedyś w przyszłości do rady miasta z jego stowarzyszenia.

Z powodu twojego zawodu na mojej osobie jest mi bardzo wszystko jedno. Słusznie zauważyłeś, że napisałem "działali we władzach" a nie sprawowali władzę. Mi to wystarczy, aby nabrać podejrzeń, co do osoby Pana Pampucha a słowa wypowiedziane przez Pana Pampucha

Cytuję:
"Wcześniej Matusewicz ponad trzydzieści razy przyjeżdżał do łódzkiego sądu, przed którym odpowiadał za przyjmowanie łapówek. Mimo że oskarżenie dotyczy jego poprzedniej funkcji marszałka województwa, to na rozprawy przywoził go kierowca służbowym autem z piotrkowskiego magistratu.
Marcin Pampuch, rzecznik prezydenta, nie widzi w tym nic nagannego. Przekonuje, że przy okazji pobytów w sądzie Matusewicz "lobbuje na rzecz Piotrkowa" w łódzkich urzędach.
- Jakie znaczenie ma te kilka złotych, wydane na przejazd -podkreśla Pampuch.

w moich oczach dyskwalifikują go całkowicie jako osobę publiczną a tym bardziej pod szyldem inicjatywy obywatelskiej. Co do Pani Gletkier to ona akurat sprawuje władzę w RM i wolałbym żeby tam wojowała o swoje przekonania (mam nadzieje że je wkrótce poznam).

Cytuję:
Idź do Chojniaka się pożalić to może się załapiesz kiedyś w przyszłości do rady miasta z jego stowarzyszenia.

I to jest właśnie klientylistyczny rys myślenia niektórych. Wyobraź sobie, szanowny forumowiczu, że z różnych względów nie podoba mi się to, co robi Prezydent Chojniak, ale nie podoba mi się również to, że pod przykrywką ruchu obywatelskiego do władzy próbuje wrócić stary polityczny establishment.

00

ares1 ~ares1 (Gość)09.03.2012 14:25

"szczepan" napisał(a):
nie podoba mi się to, co robi Prezydent Chojniak, ale nie podoba mi się również to, że pod przykrywką ruchu obywatelskiego do władzy próbuje wrócić stary polityczny establishment.

Jak żyć Panie Premierze ... jak żyć? ... co jeść?

00

ares1 ~ares1 (Gość)13.03.2012 09:00

"Piotrkowianin" napisał(a):
I byłeś? Bo ja tak, ale Ciebie nie widziałem. ;)

Niestety nie :((( bo musiałem zostać z dzieciakiem ale postaram się być na następnym spotkaniu o ile warto ?!

00

pis-OWCA ~pis-OWCA (Gość)13.03.2012 09:13

---To sa ciagle te same osoby tylko zmieniaja szyld--jak oduna Chojniaka bo rozumiem jest zlym prezydentem----to temu zlemu prezydentowi jaki stolek w spolkach miejskich dacie--tak jak Polowi i innym z samorzadu kturzy zle zarzadzali i dla tego w nagrode siedza w zarzadach miejskich spolek--ABY SOBIE NIE ZROBIC KRZYWDY PO-SLD-PSL-I INNI PRZYSPAWANI DO ,,KORYTA'--PO CICHU ZE SOBA WSPOLPRACUJA--my nie ruszymy ,,WASZYCH A WY NIE RUSZYCIE NAS"---ktos moze mi odpowie o ile w ciagu ostatnich 10 lat wzroslo zatrudnienie w urzedach i miejskich spolkach?---bo po reformie administracyjnej jak mowil BÓZEK mielo spasc o 1/3!!!!!!

00

ares1 ~ares1 (Gość)13.03.2012 09:17

"pisOWCA" napisał(a):
---To sa ciagle te same osoby tylko zmieniaja szyld--jak oduna Chojniaka bo rozumiem jest zlym prezydentem----to temu zlemu prezydentowi jaki stolek w spolkach miejskich dacie--tak jak Polowi i innym z samorzadu kturzy zle zarzadzali i dla tego w nagrode siedza w zarzadach miejskich spolek--ABY SOBIE NIE ZROBIC KRZYWDY PO-SLD-PSL-I INNI PRZYSPAWANI DO ,,KORYTA'--PO CICHU ZE SOBA WSPOLPRACUJA--my nie ruszymy ,,WASZYCH A WY NIE RUSZYCIE NAS"---ktos moze mi odpowie o ile w ciagu ostatnich 10 lat wzroslo zatrudnienie w urzedach i miejskich spolkach?

Niestety wszystko co piszesz jest świętą racją!Tylko nikt tego nie porusza!Ciekawe co Św Krzysztof dostanie za posadę?!

00

Myśliciel Myślicielranga14.03.2012 14:22

"hydro" napisał(a):
Myślicielu, a pomyśl, czy chcesz zdawać się na swą nadzieję na relację (i to jeszcze wyczerpującą, ho, ho!), czy może lepiej samemu pójść? Bo gardłować tutaj tu każdy potrafi, ale żeby coś próbować zmienić, to już trudno 4 litery ruszyć

Z pewnych przyczyn nie mogłem tam być, choć jestem żywotnio zainteresowany dalszą działalnościa PIO. Niestety spotkania PIO trochę kolidują z moimi obowiązkami, więc na razie zdaję się na relacje uczestników (bo na media nie ma co liczyć).

"pisOWCA" napisał(a):
To sa ciagle te same osoby tylko zmieniaja szyld

Dlaczego trzeba to zmienić i jak ta kropla powoli kruszyć piotrkowski beton i towarzystwo wzajemnej adoracji. Potrzebni są nowi, kompetentni i niezmanierowani władzą ludzie. Tylko mam obawy czy tacy są w naszym mieście? Może ktoś się odezwie?

00

ares1 ~ares1 (Gość)14.03.2012 14:49

"Mysliciel" napisał(a):
Tylko mam obawy czy tacy są w naszym mieście?

Nawet gdyby tacy się pojawili nie mają szans na przebicie się :((( . Tak jak sam napisałeś :

"Mysliciel" napisał(a):
piotrkowski beton i towarzystwo wzajemnej adoracji.

Nie do ruszenia!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat