metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
pampuchy 2 ~pampuchy 2 (Gość)07.03.2012 22:08

Oto dobroczyńcy!Pachnie byłym prezydentem na kilometr.Dobro Piotrkowa może na 50 miejscu-chodzi o władzę i wpływ na decyzje dotyczące planowanych biznesów .Sprawdźcie w internecie kim byli owi założyciele tej inicjatywy .pampuch był powiązany z matusewiczem.

00

szczepan ~szczepan (Gość)07.03.2012 22:28

No nie wiem ale coś tu brzydko pachnie. Jak obecna Pani radna mówi, że jest ubezwłasnowolniona, zastraszana i bezradna to po jaką cholerę jest radną? Soje postulaty chyba powinna forsować na sesji, pisać interpelacje, zapytania, składać projekty uchwał. Nie wiem, nie sprawdzałem może to robi, a może nie. Druga sprawa, nazywanie event'u politycznego, najniższej próby (o czym niżej) inicjatywą obywatelską to lekka przesada szczególnie, że osoby które to inicjacją już kiedyś działały albo obecnie funkcjonują w strukturach władzy (sic!). Wygląda to jakby Ci co kiedyś byli przy korycie zatęsknili za starymi dobrymi czasami i gdy poczuli krew atakują. Obywatelskie to znaczy oddolne, samo organizujące się, pozytywne. Nie wystarczy nazwać czegoś obywatelskim aby takim było. Poza tym te hasła, "manifest" (Marks by się uśmiał)... Przecież to jest tania propaganda, student pierwszego roku politologii w zapyziałej szkole wyższej gastronomi i gotowania na gazie, wymyślił by coś lepszego na zaliczenie. Prymitywna manipulacja. Słowo "Prezydent" jest przeplatane z takimi słówkami jak: zagrożenie, zadłużenie, niegospodarność, rozrzutność, dramatycznie, bezrobocie, lekceważenie, obłuda, fałsz, rosnące koszty uff... trochę dużo jak na "manifest" liczący pięć pozycji. No ale chyba tylko tyle (bo pewnie nic więcej nie ma do zaoferowania) ma pozostać w mózgu odbiorcy po tym coming out naszych obywateli. Ja bym chciał usłyszeć propozycje konkretnych rozwiązań, pomysłów na miasto, pozytywnych idei. A jedyną ideą jest dokopanie obecnie rządzącym i zajęcie ich miejsca...

00

zet ~zet (Gość)07.03.2012 22:36

"szczepan" napisał(a):
Nie wystarczy nazwać czegoś obywatelskim aby takim było.

patrz platforma obywatelska :( banda niekompetetnych złodzieji i oszustów

"szczepan" napisał(a):
ja bym chciał usłyszeć propozycje konkretnych rozwiązań, pomysłów na miasto, pozytywnych idei

fakt!!!konkrety. wtedy chetnie sie pod tym podpisze :)

00

ares1 ~ares1 (Gość)07.03.2012 22:41

"szczepan" napisał(a):
Ja bym chciał usłyszeć propozycje konkretnych rozwiązań, pomysłów na miasto, pozytywnych idei.

Może na spotkaniu powiedzą coś więcej choć nie wątpię że chcą zająć ich miejsca.W końcu nic nie robi się bez interesownie!

00

sklave sklaveranga07.03.2012 22:46

"szczepan" napisał(a):
....Ja bym chciał usłyszeć propozycje konkretnych rozwiązań, pomysłów na miasto, pozytywnych idei. A jedyną ideą jest dokopanie obecnie rządzącym i zajęcie ich miejsca...

No i o to tylko chodzi by dokopać im i się dokopać a konkretów to od nich nie usłyszysz.
W tym celu zaangażowali guru z NAO - Nieinwazyjnej Analizy Osobowości znaczy się jeszcze nic nie wszczepiają.....
Mają za to do perfekcji opanowane techniki zmiany osobowości po przez pranie mózgu, kontrolę umysłu......
http://sklave.manifo.com/

00

ferajna ~ferajna (Gość)07.03.2012 22:50

"szczepan" napisał(a):
Słowo "Prezydent" jest przeplatane z takimi słówkami jak: zagrożenie, zadłużenie, niegospodarność, rozrzutność, dramatycznie, bezrobocie, lekceważenie, obłuda, fałsz, rosnące koszty uff... trochę dużo jak na "manifest" liczący pięć pozycji. No ale chyba tylko tyle (bo pewnie nic więcej nie ma do zaoferowania) ma pozostać w mózgu odbiorcy po tym coming out naszych obywateli. Ja bym chciał usłyszeć propozycje konkretnych rozwiązań, pomysłów na miasto, pozytywnych idei. A jedyną ideą jest dokopanie obecnie rządzącym i zajęcie ich miejsca...

Oj panie radny, żal dupę ściska ze strachu. Dlaczego się boicie referendum? Jak jesteście dobrzy i macie poparcie to wejdziecie ponownie. Ale jak dostaliście się tylko dlatego, ze lider listy uzyskał dużo głosów to tacy rajcowie jak Staszek, Wójcikowa, Kwiecińska, Tera, Masiarek, Gaik, Kozłowski, Czajka i inni, mogą tylko pomarzyć. A wódz Błaszczyński to dopiero będzie lamentował jak się nie załapie. Marzenia nic nie kosztują. Odpoczniecie sobie, to i rozumu nabierzecie i trochę pokory się nauczycie.

00

ares1 ~ares1 (Gość)07.03.2012 22:52

"sklave" napisał(a):
Mają za to do perfekcji opanowane techniki zmiany osobowości po przez pranie mózgu, kontrolę umysłu......

Tu bym chyba polemizował :)))

00

ss ~ss (Gość)07.03.2012 22:55

"sklave" napisał(a):
No i o to tylko chodzi by dokopać im i się dokopać a konkretów to od nich nie usłyszysz.
W tym celu zaangażowali guru z NAO - Nieinwazyjnej Analizy Osobowości znaczy się jeszcze nic nie wszczepiają.....

Do sklave: Bredzisz jak niewyspane dziecko. Jeżeli nie dojdzie do referendum, to przynajmniej i prezydent i radni wezmą się do roboty. Ta koalicja w radzie miasta to jest wrzód na dupie Chojniaka i Błaszczyńskiego.

00

proponują pana radnego Konieczko na prezydenta ~proponują pana radnego Konieczko na prezydenta (Gość)07.03.2012 23:26

jak ma rządzić tak jak w szpitalu to ja dziękuję.Dziękuję jako pacjent i jako pracownik nieeeeeeeeeee i nie. Tylko nie to,to dopiero byłaby zaraza.

00

zatęsknili za władzą i chcą referendum ~zatęsknili za władzą i chcą referendum (Gość)07.03.2012 23:38

o czym marzą.To chorzy ludzie,chorzy z nienawiści.A radna K.Gletkier na czele.Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o forsę i władzę

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat