heheh I bardzo dobrze ze coś się dzieje :)
Gdzie można sie podpisać i zapisać ?
Heheh
Marek Konieczko. Dyrektor Samodzielnego Szpitala Wojewódzkiego im. Mikołaja Kopernika przy ul. Rakowskiej. Menedżer z ponad 20-letnim stażem w tej placówce służby zdrowia. Jak wyglądał ten szpital na początku lat 90., a jak wygląda obecnie - różnica dwóch epok cywilizacyjnych.
I szpital ciągle się modernizuje, zarówno pod względem bazy, jak i wyposażenia.
Jeżeli będziecie organizować referendum w sprawie odwołania prezydenta Krzysztofa Chojniaka ze stanowiska, to weźcie pod uwagę przy wyborze następcy osobę lekarza medycyny Marka Konieczki, lepszego kandydata w mieście nie ma i nieprędko się pojawi menedżer o takich osiągnięciach.
Powodzenia!
Na razie niech zorganizują referendum!!!Również się podpisuję :)))
To że żyje się coraz trudniej to nie wina prezydenta Chojniaka tylko tego farbowanego lisa - sprzedawcy na czele naszego państwa. Zastanówcie się lepiej na jaki inny cel wydać pieniądze, które zmarnujecie na jakieś głupie referendum. Prezydent Chojniak jak dotąd najlepiej rządzi miastem: zapomnieliście już co się działo i nie działo za Pola czy Matusewicza????
Heh że też Ci się żarty trzymają!Napisz co dokonał.Tylko nie rozpoczęte inwestycje przez poprzedników!Czekam :)))
a to Maciej Pampuch tak bardzo się Piotrkowem interesuje? - skąd on jest, przywieziono kolejnego nam inteligenta...
- ja za referendum nie jestem, w zwykłych wyborach trzeba go odsunąć od władzy.
Uważam, że nie masz racji. Mamy pozwolić mu niszczyć to miasto jeszcze przez 2,5 roku?
2,5 roku to stanowczo za długo brać wynagrodzenie , wozić się limuzyną i nic nie robić pożytecznego!
Myślę Bleki, że nie masz racji. A jeżeli nie uda się go odsunąć od władzy w zwykłych wyborach? Jeżeli on znowu wygra opierając się o twardy i sprytnie zmanipulowany elektorat? Poza tym Bleki, do zwykłych, czyli terminowych wyborów, to jeszcze jest szmat czasu! Jestem za referendum już.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!