metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Adam ( gość) ~Adam ( gość) (Gość)27.11.2023 15:02

Na Polnej od ryneczku do armi krajowej w nocy ciemno

50

go?ć_piotrkowianka ~go?ć_piotrkowianka (Gość)27.11.2023 15:09

Problem jest też z zabezpieczeniem latarni, są pootwierane drzwiczki metalowe lub zniszczone, stwarzają zagrożenie, szczególnie przy placu zabaw. Jak zgłosiłam do PGE to wysłali staż miejską, która okręciła to taśmą, a w tej chwili taśmę ktoś zerwał i znowu kable są na wierzchu. I tak jest w całym Piotrkowie.

31

wojciech ~wojciech (Gość)27.11.2023 15:21

Jeśli pan Szokalski uważa, że nie ma problemu z oświetlenie ulic albo nic o tym nie wie. To ja proponuję, aby pan Szokalski codziennie obowiązkowo po zmroku wykonywał objazd całego Piotrkowa samochodem wyposażonym w kamerę oraz odbiornik GPS, który będzie dokumentował jego codzienny objazd miasta i prezentował mapkę objazdu na stronie miasta. Tak aby był dowód, że objechał wszystkie ulice. Potem może twierdzić, że nic nie wie o nieoświetlonych ulicach

80

Tylu ~Tylu (Gość)27.11.2023 15:34

Urząd Miasta nie otrzymywał żadnych sygnałów o problemie. Oni robią sobie jaja z nas mieszkańców. Dzwoniłem chyba z 20razy, że jest ciemno. Całe miasto ogarnięte ciemnościami, xa plac zabaw na Belzackiej oświetlony na maxa. To co robi obecną władza to jakiś koszmar. Oni muszą odejść, a my musimy im podziękować w najbliższych wyborach.

90

Hej ~Hej (Gość)27.11.2023 14:26

Na Wyzwolenia nie świeci się non stop.

84

Juzuńko ~Juzuńko (Gość)27.11.2023 15:42

Jak śniek by był, to nie tszeba by było zapalać tych latarni.

12

Zuzi ~Zuzi (Gość)27.11.2023 15:51

Eeee tam oświetlenie, największy problem to uporczywe i natarczywie wyskakujące reklamy na epiotekow. W wersji mobilnej nie to już przesada.

100

Mikuś ~Mikuś (Gość)27.11.2023 16:10

Zgłaszałam, już nie raz i co? Nic nie zrobili, ani radni nie pomogli, ani ci w zdiumie

50

Thh ~Thh (Gość)27.11.2023 17:30

Piotrkow to stan umyslu

11

stefan ~stefan (Gość)27.11.2023 17:34

no fakt jak nikt nie zgłaszał (chociaz w to nie wierzę) to po co robić cokolwiek lepiej siedzieć i pić kawę niż pomyśleć ze "jak co roku zmieniamy czas" i trzeba przestawic latarnie....nawet w centrum na sienkieiwcza tez nikt nie "Zauywazył" ze zapalały sie godzine po zmroku..żart i kpina

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat