metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Mors Moszczenicki ~Mors Moszczenicki (Gość)28.11.2023 10:08

Dobrze że przy bugaju i na parkingach mamy oświetlone, mogę sobie wtedy popatrzeć na foczki.

30

goœć_gość ~goœć_gość (Gość)27.11.2023 23:10

W innych miastach vide Bełchatów widziałem specjalne oświetlenie, na niższym słupie, zamontowane przy przejściach dla pieszych. Jest to bardzo dobre rozwiązanie. Zdecydowanie poprawia widoczność "świętej krowy" czyli pieszego. Polecam uwadze to rozwiązanie decydentom.

90

go?ć_mieszkaniec ~go?ć_mieszkaniec (Gość)27.11.2023 21:53

Najważniejsze że co wieczór palą się jupitery na stadionie Polonii a żywej duszy tam brak!!!!kto to wogóle kontroluje i kto na to zezwala???A na Reagana co druga latarnia wyłączona!!!!!!!!

100

emeryt ~emeryt (Gość)27.11.2023 22:40

Na ul. Zalesickiej na odcinku od ul. Zamiejskiej do tzw. Śrutowego Dołka bardzo często nie pali się oświetlenie uliczne.

40

Nikt ~Nikt (Gość)27.11.2023 21:24

To nie prawda, ze dach przeciekal... :):):)

60

go?ć_marcin ~go?ć_marcin (Gość)28.11.2023 12:23

Ulica Bugajska oś. Wyzwolenia -już trzeci tydzień nie działa oświetlenie uliczne. Mimo zgłoszenia problemu do ZDiUMu oświetlenia nadal brak

30

Tomcio20 ~Tomcio20 (Gość)28.11.2023 13:23

Ale najważniejsze że wszystkie kościoły są dobrze oświetlone

34

Piątka ~Piątka (Gość)27.11.2023 16:15

Można "dredziary" i całej grupy nie lubić, nie muszą się podobać. Ale zastanówmy się, kto w ostatnim czasie chce czegoś dobrego dla miasta? To oni pokazali, że możemy mieć lepiej i zasługujemy na lepiej.

133

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)27.11.2023 18:21

To moje szczęście że ja chodzę wcześnie spać jak to mówią z kurami. Dlatego nie muszę się martwić że jest ciemno, ale to nie upoważnia pana Jarosława B. żeby się posługiwał astronomicznym zegarem którego obsługiwać nie potrafi i pana Tomasza Sz. który założył urządzenia które się psują i nad nimi nie panuje. Wystarczy zwykła czujka zmroku, taką mam na podwórku i działa od lat. Ci dwaj panowie nigdy nie nadawali się na te stanowiska i nawet strach im dać kury żeby je szczać wyprowadzali

50

Pytam sie ~Pytam sie (Gość)28.11.2023 17:54

A co z dotacja na OZE dla mieszkańców? Może jakieś oficjalne info??

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat