metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
L4 ~L4 (Gość)27.01.2011 11:25

"Piotrkowianin" napisał(a):
Wręcz przeciwnie - to wcale nie jest śmieszne. Zawiadomienie mógł złożyć każdy, kto wie, że powołanie Krawczyńskiego na prezesa jest niezgodne z prawem.

A mnie interesuje czy Chojniak pójdzie w ślady Matusewicza?

00

Gość ~Gość (Gość)27.01.2011 11:26

Dlaczego na tym forum jest tak dużo blokowanych i nie puszczanych komentarzy gdzie ta demokracja?

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga27.01.2011 11:32

"L4" napisał(a):

Wszystko na to wskazuje. :)

00

mak donald ~mak donald (Gość)27.01.2011 11:34

co to kogo interesuje kto złożył doniesienie i gdzie.
ważne,że jeśli jest coś na rzeczy to trzeba reagować na wszelkie nieprawidłowości,a nie sugerować kto,co i gdzie.
Wyjaśniam- udziałowców w firmie jest ponoć 250 i każdy mógł to zrobić,a tu się gdyba tamten i owanten

00

obiektywny ~obiektywny (Gość)27.01.2011 11:40

Mam nadzieję, ze w końcu zaczną sprzątać tą bandę prezydencką i zajmą się nią właściwe służby, STOP ich bezwzględnym poczynaniom.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga27.01.2011 11:40

"mak-donald" napisał(a):
Wyjaśniam- udziałowców w firmie jest ponoć 250 i każdy mógł to zrobić,a tu się gdyba tamten i owanten

Nie musiał to wcale być nikt z udziałowców. Mógł to być jakiś mieszkaniec Piotrkowa Trybunalskiego, któremu leży na sercu dobro miasta i ma dość machlojek Pobożnego - np. Piotr Włostowic. ;)

00

KOWAL ~KOWAL (Gość)27.01.2011 11:53

NASZE MIASTO JUZ ZAMIERA LIKWIDUJCIE DALEJ ZAKLADY PRACY ZWYKLYM LUDZIOM ZABIERAJCIE WSZYSTKO CO ZOSTALO DO WZIECIA PILNUJCIE SWOICH CIEPLYCH FOTELI W URZEDZIE I DBAJCIE O ZASLUZONYCH KOLESIOW ZWYLKI LUDZIE I TAK WAS ROZLICZA TEN CZAS JUZ SIE ZBLIZA TAK DALEJ NIE MOZE BYC!NAWET PORTALePIOTRKOW BLOKUJECIE!CZY TO NIE CHAMSTWO?

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)27.01.2011 11:55

"KOWAL" napisał(a):
NASZE MIASTO JUZ ZAMIERA LIKWIDUJCIE DALEJ ZAKLADY PRACY ZWYKLYM LUDZIOM ZABIERAJCIE WSZYSTKO

KOWAL-proszę ,pisz małymi literkami.Dzięki.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)27.01.2011 11:59

"Piotrkowianin" napisał(a):
"L4" napisał(a):
Wszystko na to wskazuje. :)
cytat

Uczeń zawsze podąża drogą swojego Mistrza?

00

gośc ~gośc (Gość)27.01.2011 12:04

mnie również bardzo zaskoczyło dlaczego pan Krawczyński został umieszczony na stołku pana Pola (ale tak to jest jak się jest blisko władzy- ps prezydent przed wyborami zapowiadał- stop biedzie -a sam zezwala aby ludzie pracowali w kilku miejscach jednocześnie lub aby emeryci dorabiali w budżetówkach- to skandal- oszukał nas!!!! sprawdźcie w SP 10 kto pracuje na zastępstwo- a segregatory z podaniami młodych ludzi po studiach się nie domykają
SKANDAL!!!!!! PROKURATURA POWINNA PRZEŚLEDZIĆ WSZYSTKIE JEDNOSTKI BUDŻETOWE PODLEGŁE PANU PREZYDENTOWI

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat