metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
byczek ~byczek (Gość)17.08.2021 11:46

Jak powiedzą żeby założyć wiaderko na głowę ludzie też to zrobią.

123

dyrdymał ~dyrdymał (Gość)17.08.2021 12:13

Pan Artur Ostrowski, dziś nauczyciel powiedział:
...Na przykład są szczepienia przeciwko wirusowemu zapaleniu wątroby i one są obowiązkowe w niektórych zawodach. Gdybym ja był pracownikiem i mój pracodawca powiedziałby, że mam się zaszczepić to oczywiście, że bym się zaszczepił - podkreślał..
Szkoda że nie doprecyzował czy by się zaszczepił przeciw wirusowemu zapaleniu wątroby, czy przeciw Covid19. A może przeciw obu razem?
Państwo ze swoim aparatem represji może zmusić każdego obywatela praktycznie do wszystkiego. Na szczęście nie ma żadnego wpływu na to czy delikwent pójdzie do nieba czy do piekła i to jest ich słabizna, której nie są w stanie w żaden sposób przeskoczyć.

112

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)17.08.2021 12:42

Mnie beda szczepily już drugom dafkom. Czuję się znakomicie

17

farmer ~farmer (Gość)17.08.2021 11:59

a gdyby pana pracodawca kazał zjeść panu g...o to też by pan zjadł panie Artur? pracodawca to taki sam człowiek jak każdy inny. ani głupszy ani mądrzejszy. jakim prawem ma decydować o tym czy mam dać sobie wstrzyknąć g...o czy nie?

185

Logistyczna ~Logistyczna (Gość)17.08.2021 12:53

Przyjmę 30 osób po szczepieniu.

111

jak to jest ~jak to jest (Gość)17.08.2021 13:10

szczepionką tak ,tylko ten preparat nie jest szczepionką ,jest eksperymentem ,ci co się zaszczepili podpisywali DOBROWOLNĄ DEKLARACJĘ /czy inaczej?/ moja znajoma po 2 dawce juz 4 dzień w szpitalu ,wiele osób bez objawów ,ale ja osobiście za eksperyment na mnie i mojej rodzinie dziękuję ,dlaczego brak LEKARSTWA ? a szczepionki tak błyskawicznie ?

132

fakt ~fakt (Gość)17.08.2021 13:46

Nie jestem znawcą przepisów drogowych. Gdy wsiadam do taksówki, to nie dają mi do podpisu wzięcia ryzyka na siebie.
Przecież taksówkarz to zawodowiec i bierze odpowiedzialność na siebie.
Przychodnie, szpitale, lekarze to jedno wielkie cwaniactwo zwalające odpowiedzialność na laików. Zaszczepię się, gdy nie będę zmuszany do brania odpowiedzialności za coś na czym się nie znam.

71

Piotr.Covianin Piotr.Covianinranga17.08.2021 14:23

Do osób piszących deklaracje

Cytuję:
Ja się zaszczepiłem na początku wakacji i mam z głowy

jak się zaszczepiłeś to twoja sprawa, na jakiej podstawie wymagasz od innych tego samego. Ja dla zdrowotności wypijam codziennie pół litra soku z kiszonej kapusty to Ty też pij bo jest zdrowy. Widzisz brak logiki ?? Jak nie widzisz to nawet 10 dawek szczepionki ci nie pomoże

132

Piotr.Covianin Piotr.Covianinranga17.08.2021 14:28

Cytuję:
Na przykład są szczepienia przeciwko wirusowemu zapaleniu wątroby i one są obowiązkowe w niektórych zawodach. Gdybym ja był pracownikiem i mój pracodawca powiedziałby, że mam się zaszczepić to oczywiście, że bym się zaszczepił - podkreślał

. Typowa bolszewicka manipulacja szczepionka przeciw WZW to zupełnie inny produkt medyczny niż preparaty przeciw covid.

100

go?ć_boss ~go?ć_boss (Gość)17.08.2021 12:52

Jestem pracodawcą i to ja ustalam reguły tej gry a moi pracownicy są jedynie pionkami w tej grze.

419

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat