To co: przedstawiciele Kuratorium będą chodzić po szkołach z wagami?:):):):)
ja jak chodzilem do podstawówki juz w 6klasie mialem 1 zeszyt do wszystkiego
A gdzie te szfki dla dzieci co miały być w szkołach to jest masakra te plecaki sa tak ciężkie ze nie które dzieci nie majo siły
Ustawka.Tylko 4 plecaki!!!! Moj syn chodzi do 4kl wazy 28kg a plecak bez jedzenia i picia ponad 6kg,ale wszystkie ksiazki wazne a szafki...przecież te dzieci mają zajęcia w różnych klasach i biegają po całej szkole.Szafeczke może i kiedyś im zorganizuja gdzies w kącie w klasie.
Przenieść lekcje do mediateki - tam wszystko będzie cyfrowo i nie trzeba będzie żadnych książek.
Córka mi powiedziała,że nauczyciele mówią do dzieci aby opróżnili plecki przed kontrolą.nauczyciele z 5.mamy nagranie z zeszłego roku.sp5.oszukukuje.a edukacja tych uczniów pozos
Ta2wia wiele do życzenia!
Powinni się uczyć dzwigania bo przyszłość w Piotrkowie kończy się w magazynach
W artykule jest tylko wzmianka o drugoklasistce,gdzie takie dzieci w klasach 1-3 zostawiają większość ćwiczeń w szkole, a i tak plecak jaki nosi dziecko jest ciężki. Moja córka chodzi do 4 klasy i po zważeniu plecaka waga jego wynosiła 5,4 kg bez picia i jedzenia. same książki i ćwiczeniówki i zeszyty.Wystarczy że jest 5 przedmiotów, mat.,polski, hist,ang , i dziękuje bardzo trzeba nosić wszystko.Za głowę się można złapać jakie ciężary dzwigaja te nasze dzieciaki. A obiecanych szafek w szkole nie ma i nie będzie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!