Ten sam doktor kilka lat temu kazał odstrzelić dzika, który rozrył ziemię na cmentarzu wojennym, gdzie ostatni pochówek był ponad 70 lat temu. Argumentem doktora było spowodowane przez dzika zagrożenie sanitarne.
No cóż ludzie dojnej zmiany za nic w Polsce nie odpowiadają! Gdyby tak to się zdarzyło w drugą stronę to ta Pani za stworzenie zagrożenia dla zdrowia i życia już by siedziała z zarzutami po przesłuchaniu przez pis prokuratorów!!!
A pies mial sekcje zrobioną ? Pewnie nie bo to z 600 zł kosztuje, to właścicielka sie nie chciała narażać na koszty.to se mozna teraz gdybać
Oj biedny ten pracownik. A ja myślałam, że za działalność instytucji ponosi odpowiedzialność jej kierownictwo. Odwaga godna pochwały.
Czy oprysk psa spowodował śmierć chodnika? Równie dobrze można o to zapytać !
Jedyną osobą która potwierdza że zgon psa spowodował roundap jest właścicielka psa. W mieście był nie tak dawno wybitny pokrzywdzony obiektywny sędzia Tuleja, jeśli ta pani popiera poprzedni rząd to myślę że by pomógł w tej sprawie.
Ta pani cały czas dzwonila na straż miejska na inne psy ich właścicieli a sama chodziła z psami bez kaganca. Chodząc na spacerze z psami krzyczała na nie i bila smyczą. Bardzo mi przykro że pies nie przeżył ale pani za wszelką cenę chce zrobić rozgłos i odzyskać pieniądze.
Przykra sprawa, ale nie popadajmy w paranoję. Niedługo będziemy walczyć o prawa much i komarów, bo zwierzęta zaczynają mieć większy szacunek niż ludzie. Dziwny jest ten świat...
Co roku pryskam raundapem około 100m2 kostki koło domu,mam 2 psy 2 koty. Psy i koty zaraz po pryskaniu chodzą po kostce i nic im się nie dzieje. W parę dni to teraz zabiją kleszcze (babeszioza)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!