metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Wyborca ~Wyborca (Gość)04.06.2024 17:13

U tych zadymiarzy kłamstwo jest na porządku dziennym , wszystkie ich argumenty pękły jak bańka mydlana po wypowiedzi Pana Kowalczyka , kłamstwo ma krótkie nóżki Panie Sokalski teraz już wszyscy prawdę poznali

32

Wollf ~Wollf (Gość)04.06.2024 17:11

Dawno powinni to zrobić z tym zarządem miałem mieszkanie w tej Spoldzielni cokolwiek tam załatwić to tak jak za Komuny !!!!

22

go?ć_mieszkaniec ~go?ć_mieszkaniec (Gość)04.06.2024 17:07

Ja też dostałem zmniejszony czynsz i nie życzę sobie żeby Pan Maciolek wypowiadał się w moim imieniu , niech się wypowiada tylko w swoim imieniu i tych paru osób , które namówił do podpisania tego pisma .

21

f ~f (Gość)04.06.2024 16:24

Przewodniczący Kowalczyk mówi, że Sokalski go namawiał do startowania do Rady...No i wystartował....na walnym mówił , że będzie pilnował pieniędzy lokatorów. Mówił by mówić a teraz pilnuje ale tylko interesów betonowej Spółdzielni

22

go?ć_lokator ~go?ć_lokator (Gość)04.06.2024 15:33

A może ktoś powie o tych lokatorach którzy nie wierza w słowa pana sokalskiego i Maciołka? Ja nie podpisywałem żadnego pisma do spółdzielni i takich jak ja jest więcej. Nie życzę sobie zeby ich pisma były nazywane pismami od lokatorów

44

Ggg ~Ggg (Gość)04.06.2024 15:58

Ja nie jestem ani za Sokalskim ani za Radiem. Ale jestem za tym by te układy rozwalić. Dość Kolesi.

21

Kultura ~Kultura (Gość)04.06.2024 15:25

Jeżeli ludzie nie widzą jak ci Panowie dwaj manipulują informacjami i manipulują ludźmi to bardzo przykro bo widać to po sposobie ich wypowiedzi hejtem itp. Ludzie na stanowiskach powinni mieć kulturę !

32

Kom ~Kom (Gość)04.06.2024 14:57

Ludzie ogarnięcie się. Raś ma 6 swoich w radzie, Sokalski 3 . A spółdzielnia robi sieczkę w głowach ludziom

20

termit ~termit (Gość)04.06.2024 14:03

Prezes robi porządki w spółdzielni, nikt mu nie będzie patrzył na ręce!?

20

XD ~XD (Gość)04.06.2024 11:43

Rozwiązać korupcyjnogenne przedsiębiorstwo,wybrać nowe władze pod rygorem pełnej odpowiedzialności karnej
Się okaże ilu będzie kandydatów

50

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat