Komentarze to głównie te 6 osób z rady i stara kadra pracowników.Na czele z ich prezesem Rasiem. Bronią swoich ciepłych posadek i chcą nam zrobić zamieszanie w głowach. Zobaczcie ile czekamy na rozliczenie wody ,jak wygląda sprzątanie , wysokość czynszu itp. Za nasze pieniądze się bawią
Nie ma prawa Pan Maciołek wypowiadać się w mediach w moim imieniu !!!!! Może mówić że kilku członków chce , tych co to podpisali a nie może mówić że członkowie chcą , to fałsz i manipulacja jest a Wy Sokalski i Maciołek weźcie się do prawdziwej roboty bo widać że zajęcia Wam brakuje , budować schrony dla mieszkańców Piotrkowa , to jest ważne a nie robienie zamętu i doprowadzanie do ruiny tego co dobrze funkcjonuje !!!!!
Panie Sokalski nie chcę Pana straszyć ale Pana wpisy na forach sprawiają że postrzegany Pan jest jako antypracodawca i z taką opinią nie będzie Panu łatwo jakąkolwiek pracę znaleźć
Mam pytanie do Panów Maciolka i Sokalskiego : czy spółdzielnia może funkcjonować bez rady nadzorczej i bez zarządu ? Skoro Panowie chcą do tego doprowadzić to musicie to wiedzieć więc
proszę mi odpowiedzieć co się wtedy wydarzy ? Żeby nową radę wybrać musi być nowe walne a walne zwołuje zarząd , który nie będzie istniał dopóki nie będzie nowej rady i kółko się zamyka , więc kto będzie kierował i zarządzał wtedy jak nic nie będzie ?????
Niech pan Maciołek nie miesza w mojej spółdzielni. Mieszka sobie w domku to niech tam sobie rządzi. Po co podburza ludzi, ktorzy nie wiedza co się dzieje. walka o stołki i tyle.
Nie będzie zarządu nie będzie rady nie będzie pracowników i będzie w końcu porządek ! A Pan Maciolek z Sokalskim będą sami obsługiwać mieszkańców i tego właśnie chcą członkowie i niech się stanie jak ma być
Panowie chcą dokonać destrukcji spółdzielni żeby została bez rady nadzorczej i bez zarządu i będzie chaos i bezkrólewie i oczywiście członkowie odczują to najboleśniej a wszystko z zemsty za utratę stanowiska i zgodnie z zasadą , że " po nas choćby potop" a ludzie którzy ich popierają chyba sobie z tego sprawy nie zdają jak wielką odpowiedzialność na siebie biorą za to co może się stać w konsekwencji ich decyzji i chaosu do jakiego doprowadzą
Oj Panie Sokalski to prawda co ludzie mówią o Panu , że z kulturą to u Pana kiepsko bardzo kiepsko , mimo pracy w placówkach kultury nic Pan z tego nie skorzystał jako człowiek , nic a nic
Panie Sokalski ciekawe kiedy się skończą się panu pomyły na pseudonimy i obrzucanie błotem tych, co myślą inaczej niż Pan? Poziom godny polityka. Widać, że ciężko się Panu pogodzić z utratą 5 cyfrowej pensji , za wystąpienia w strefie i na portalach internetowych. Fucha życia
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!