To co..., ma dowody, czy tylko zapętliła się w pijar polityczny?
Bo jak ma dowody, to leży cała władza w Piotrkowie!
Jak nie ma dowodów, to żegnajcie zmiany w mieście!
zmiany w miescie? i co niby Radziszewska miała by je zrobic? myslisz ze ona sie martwi o dobro miasta?
Uważajcie co piszecie. Zaraz do Was może zawitać komisja do spraw służb specjalnych?
HAńba,że ktoś taki jest posłem z mojego miasta; ale już niedługo, społeczeństwo podziękuje jej w następnych wyborach
Pierwszy raz się z Tobą zgadzam,tylko jeśli ona jest posłem,to kto na nią głosuje skoro wszyscy na nią psioczą?
tak też mówi moja mama,koleżanka mojej mamy, koleżanka koleżanki mojej mamy, jej mąż kolega jej męża, ten co na ryby jeździ i ten co ma czerwony rower, jego wnuk, koledzy wnuka, Krysia z Parkowej, Janek z Wierzej no i wielu innych... chyba coś w tym być musi
Ciekawe czy zasłoni się immunitetem - bo jeśli tak się stanie, to znaczy, ze nie miała pojęcia co mówi. Mam nadzieję, ze wyrok będzie sprawiedliwy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!