usmieszek pani z koła gospodyń wiejskich- tam się nadaje i pożytecznie działać może
powiedzą że to mała szkodliwość społeczna tak jak to było wcześniej
Kobito, włóż głowę do wiadra z zimną wodą!
PiS już raz rządził Polską i zbyt wiele dobrego z tego nie wyszło. PiS i tym podobne popaprańce tządzą Piotrkowem Tryb. i też nic dobrego z tego nie wychodzi.
Tylko ty, być może dobrze płatna aktywistko, widzisz tu jakieś zalety.
Dla nas wszystkich - nie tylko w Piotrkowie - rywalizacja dwóch śmiesznych partyjek, czyli peło i pisiaków oraz konieczność dokonywania wyboru pomiędzy tymi śmiesznymi partyjkami, to ogromna tragedia.
I antek policmajster, i ela radzia są tyle samo warci, a ich obecność w życiu publicznym jest tak samo bewzużyteczna i szkodliwa.
Już wtedy, gdy usłyszałem wypowiedź posłanki Radziszewskiej insynuującej wiedzę księdza Bochyńskiego, na temat pedofilii, z jego osobistych doświadczeń, wiedziałem, że będzie z tego dym! Nie mogłem uwierzyć, że tak doświadczona osoba, będąca nie pierwszy raz przed kamerą, tak nieprofesjonalnie i emocjonalnie wypowiada swoje przemyślenia. Z tak daleko idącymi wnioskami powinna była poczekać na wyniki śledztwa prokuratury!
Znamy tą Panią nie od dziś..Wdrapała się dzięki Piotrkowianom-Pacjentom na wysoki stołek... Może niech sie pochwali się w TVN24: CO ZROBIŁA DLA SWOICH WYBORCÓW??? DLA PIOTRKOWA???..oprócz coraz gorzej organizowanego "rajdu" nie słyszałam o niczym innym..
chyba ta pani nie dostała rozgrzeszenia i wściekła się na księdza IRKA.
To jest dopiero afera pedofilska.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,48996,title,Marcin-Kacki-o-pedofilskim-skandalu-w-chorze-Polskie-Slowiki-wiedzieli-i-nie-reagowali,wid,16178892,wiadomosc.html
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!