A nie wstydzisz się za antka policmajstra?
Chociaż, ja nie czuję wstydu z tego powodu. Ja mam odruch wymiotny.
Święta Prawda!!! Tylko nie komisja a Królik Wielkanocny przed świętami zaprosi....
Na forum ePiotrkow.pl cenzura gorsza jak za komuny!!!
Boja się już własnego cienia.
Jeśli ela radzia pomówiła Bochyńskiego, to będzie można mówić o cudzie: dwa cudaki (używając takiego okreslenia jestem straszliwie łaskawy) szwendające się w sferze publicznej zginą od ran zadanych sobie nawzajem.
Alleluja !!!
Na otarcie łez masz Tośka.
Dziennikarze zasłonią się tajemnicą dziennikarską, posłanka (poseł!) immunitetem poselskim, a ksiądz tajemnicą spowiedzi!
To jest grubsza sprawa. Władze dogadują się między sobą, zobaczcie jak PIS zrobił niespodziankę PO.
Poza tym posłowie nie mają pojęcia jak rządzić regionem.
I powtórzę, że jeżeli posłanka zasłoni się immunitetem to znaczy, że jest to afera ze służbami specjalnymi i ktoś tu kogoś wprowadził w błąd! Przede wszystkim opinię społeczną!
No...., dlatego przenieśli sprawę do Warszawy! Tam będzie mogła motać na każdym szczeblu, a tu prokurator został postawiony pod ścianę! Tu by przegrała, a tam... pole do popisu. Prokuratura powinna zatrzymać zaraz, żeby nie było podejrzenia mataczenia w sprawie, a teraz już jest. I znowu mają kamyczek do zgryzienia!
- na pewno w wywiadach telewizyjnych mówi więcej niż w sejmie! Liczba wypowiedzi w sejmie - 13, a taki Piotr Szeliga 564!
Można sprawdzić tutaj:
http://www.sejm.gov.pl/sejm7.nsf/agent.xsp?symbol=RWYSTAPIENIA&NrKadencji=7
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!